adidas Yeezy Quantum - 'Mono Carbon' (GX6594)

adidas Yeezy Quantum – ‘Mono Carbon’ (GX6594)

Binnenkort zal de adidas Yeezy QNTM – ‘Mono Carbon’ uitkomen via de Confirmed App. Deze basketbal sneaker zal zeer snel uitkomen en in dit artikel hebben we alle release informatie verzameld. Ook hebben we de officiële foto’s op een rij gezet.

In dit artikel lees je alles wat we tot nu toe weten over deze Yeezy QNTM – Mono Carbon. Zo werd dit model in 2018 voor het eerst geteased door Kanye West op zijn Twitter. Het duurde echter tot februari 2020, voordat het Quantum (QNTM) model gereleased werd. Deze basketbal sneaker werd voor het eerst in Chicago gereleased, tijdens het All-Star weekend. Inmiddels zijn er meerdere releases geweest en maken we ons op voor de ‘Mono Carbon‘ colorway.

Artikel: Adidas Yeezy QNTM – Flash Orange (GW5314)

adidas Yeezy Quantum – ‘Mono Carbon’

Je kunt de Yeezy QNTM sneaker eigenlijk opdelen in vier delen. Je hebt een Boost zool, wat over de gehele lengte van de schoen loopt. Deze heeft bij de ‘Mono Carbon‘ en vergeelde off-white kleur gekregen. De upper is opgebouwd in de drie andere delen. De tong (met veters) en de hak zijn zwart/grijs en over de hak zit een transparante patch. De quarter panel en toebox van de schoen zijn in dezelfde kleur als de zool. Over de quarter panel lopen strepen met een lichtgrijze structuur.

Hoe koop je de adidas Yeezy Quantum – ‘Mono Carbon’?

Update 30-03-2022
Deze Yeezy Quantum (QNTM) - 'Mono Carbon' zal op 7 april 2022 uitkomen via de Confirmed App van adidas. Via onderstaande link ga je direct naar de app, waar het dan mogelijk zal zijn om je in te schrijven voor de raffl.e


Bij Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen. Op het moment van schrijven ligt de gemiddelde prijs zelfs onder retail!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Mono Carbon'

Mono Carbon/Mono Carbon-Mono Carbon

€250

GX6594

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.