Air Jordan 1 Element Gore-Tex - 'Light Curry' (DB2889-700)

Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Curry’ (DB2889-700)

Enkele maanden na de eerste twee colorways, komt er weer een waterafstotende Air Jordan 1. Binnenkort kunnen we de Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Curry’ verwachten. In dit artikel hebben we alle foto’s en release informatie verzameld.

In 2021 kwamen er al twee Air Jordan 1 Element Gore-Tex sneakers uit. Persoonlijk heb ik de ‘Light Bone‘ colorway kunnen bemachtigen en ik ben zeer enthousiast. De bekende vorm van de Air Jordan 1 High, maar dan met waterafstotende materialen. De perfecte sneaker om op een regenachtige dag te dragen. Iets wat ik met mijn andere AJ1’s niet doe. Deze Light Curry colorway is niet de enige colorway die uit gaat komen. Er komt ook een ‘Berry‘ colorway.

Artikel: Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Bone’ (DB2889-100)
Artikel: Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Berry’ (DB2889-500)

Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Curry’

Vanwege de waterafstotende eigenschappen van deze Air Jordan 1, is deze sneaker uitermate geschikt voor regenachtige dagen. Regen en vuil is minder schadelijk voor de schoen en met een vochtige doek is alles makkelijker schoon te maken.

Deze colorway is opgebouwd vanaf een bijzondere outsole. Het is een oranje outsole, dat uitfade in een zwarte vlek. De midsole is wit van kleur, net zoals de quarter panel en toebox op de upper. De overlay panels zoals o.a. de mudguard en eyestay zijn in de kleur ‘Light Curry’, wat een oranje achtige kleur is. De collar en tong zijn zwart en tot slot zijn logo’s en Swoosh zilver/grijs van kleur.

Op de zijkant van de schoen staat ‘Gore-Tex’ geschreven. Dit doet wat mij betreft afbreuk op de schoen.


Update 16-04-2022
Mocht je de drop van deze Gore-Tex x Air Jordan 1 gemist hebben, dan heb je nog kans bij het  Slam Jam en SVD. Bij deze winkel loopt er nog een raffle tot 19 april.

Update 21-03-2022
Deze Gore-Tex Jordan is inmiddels ingeladen in de SNKRS App en zal op 25 maart uitkomen.

Op het moment van schrijven is er nog geen release-datum voor de Air Jordan 1 Element Gore-Tex - 'Light Curry'. De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal releasen. Via onderstaande link ga je direct naar de Upcoming Sneaker List van Nike. Hier kanje in de gaten houden of de sneaker dropt.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Light Curry'

Light Curry/Cardinal Red-Sail-Black

€180

DB2889-700

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.