Air Jordan 3 - 'Muslin' (DH7139-100)

Air Jordan 3 – ‘Muslin’ (DH7139-100) officiële foto’s

De officiële foto’s van de Air Jordan 3 – ‘Muslin’ zijn eindelijk vrijgegeven. Tijd om deze upcoming sneaker eens goed te bekijken. In dit artikel geven we onze mening aan de hand van de foto’s en hebben we alle release informatie verzameld. Hier lees je hoe je deze AJ3 ‘Muslin’ kunt kopen en waar.

Met het uitkomen van de ‘Cardinal Red’ en deze aankomende ‘Muslin’, heeft Jordan Brand haar zinnen gezet op de Air Jordan 3. Deze sneaker moet dit jaar aan populariteit gaan winnen en daarvoor staan er een aantal bijzondere colorways op de planning. Naast deze ‘Muslin’ colorway, verwachten wij dit jaar ook nog de Air Jordan 3 ‘Atmosphere’, ‘Dark Mocha’ en de ‘Desert Elephant’.

Artikel: Air Jordan 3 – ‘Cardinal Red’ (CT8532-126)
Artikel: Air Jordan 3 WMNS – ‘Dark Mocha’

Air Jordan 3 – ‘Muslin’

Bij het zien van de Air Jordan 3 – ‘Muslin’ colorway kunnen we stellen dat we te maken hebben met een bijzondere sneaker. Het leer van de upper heeft plaats gemaakt voor canvas, wat ook het geval is voor de eyestays. Het canvas is in de kleur ‘Muslin’, terwijl er ook elementen in de ‘University Red’ kleur zijn aangebracht. Een mooi contrast wat deze sneaker een draagbaar uiterlijk geeft.

Waar koop je de Air Jordan 3 – ‘Muslin’?

Het lijkt erop dat de Air Jordan 3 'Muslin' op 26 maart 2022 gaat releasen. Via onderstaande link ga je naar de upcoming releases van Nike in de SNKRS App. Wanneer deze Muslin colorway wordt ingeladen, zal dat hier te zien zijn.

Update (15-03-2022)
Deze Air Jordan 3 - Muslin is ingeladen in de SNKRS App van Nike. Op 31 maart zal deze sneaker uitkomen. Een paar dagen later dan verwacht.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Muslin

Muslin/University Red-Cement Grey-Sail

€200

DH7139-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *