Nike Air Max 1 - 'Blueprint' (DR0448-100)

Nike Air Max 1 – ‘Blueprint’ (DR0448-100)

Het is geen geheim meer dat er drie AM1s gaan droppen op Nike Air Max Day 2022. Een daarvan zal de Nike Air Max 1 – ‘Blueprint’ zijn. Een prachtige blauwe colorway met enkele toffe details. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en geven we je alle release informatie die er op dit moment is.

Het is de achtste keer dat Air Max Day zal gaan plaatsvinden. Een maand met meer aandacht voor de Nike Air Max modellen, met 26 maart als hoogtepunt. Op deze dag komen er, inmiddels traditie getrouw, verschillende releases uit. Dit jaar komen er drie Nike Air Max 1 colorways uit, die zich beperken tot de verschillende continenten. Zo komt de ‘Wabi-Sabi‘ uit in Azië, de ‘La Ville Lumiere‘ in Europa en deze ‘Blueprint‘ zal in Amerika uitkomen.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘La Ville Lumiere’ (DQ9326-100)
Artikel: Nike Air Max 1 PRM XXXV – ‘Wabi-Sabi’ (DQ8656-133)
Artikel: Nike Air Max Day 2022

Nike Air Max 1 – ‘Blueprint’

Deze Air Max 1 – ‘Blueprint’ is opgebouwd vanaf een semi-transparante (icy) outsole, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is ook wit, wat terug komt op de toebox en rondom de enkel. De mudguard is van zacht leer en heeft een geborduurde Miniswoosh. De eyestay en en leer achter de Swoosh is grijs. De Swoosh zelf is een mismatch van kunststof. Zo is de buitenste Swoosh blauw en de binnenste is doorzichtig. Beiden hebben een soort ‘grid’ als achtergrond. Op de hak van de sneaker staat een wereldbol, die ook terugkomt op de insole. Boven deze wereldbol (op de insole) is de Nike Air Max in al zijn lagen weergegeven. Dit verklaart de naam ‘Blueprint’ voor deze sneaker.

Waar koop je de Nike Air Max 1 – ‘Blueprint’

Update 1 (05-03-2022)
Op het moment van schrijven is er nog maar weinig duidelijk over deze Nike Air Max 1 - 'Global'. De kans is groot dat deze sneaker in de SNKRS App gaat droppen en niet via de website van Nike. Toch houden we beide opties open. Via onderstaande link is het mogelijk om de upcoming sneakers in de gaten te houden.

Update 2 (10-03-2022)
De naam van deze sneaker zal niet 'Global' zijn, maar 'Blueprint'. Daarnaast is de kans klein dat dit een Europese release gaat worden. Het lijkt er op dat deze Nike Air Max Blueprint alleen uit gaat komen in Noord Amerika.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Global / Blueprint'

White/Dark Marina Blue-Dutch Blue

26 maart 2022 📆 

€160 [ waarschijnlijk ]

DR0448-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.