Nike Air Max 90 Jewel - 'Royal' (DV3503-100)

Nike Air Max 90 Jewel – ‘Royal’ (DV3503-100)

Binnenkort kunnen we de Nike Air Max 90 Jewel – ‘Royal’ verwachten. Een sneaker waarbij Nike weer gebruik heeft gemaakt van een jewel Swoosh. In dit artikel hebben we de officiΓ«le foto’s en verzamelen we alle release informatie. Zo weet je precies wanneer deze AM90 Jewel – ‘Royal’ uit gaat komen.

Het is niet voor het eerst dat Nike kiest voor een Jewel Swoosh op een Air Max sneaker. Er zijn al meerdere Air Max 1 sneakers verschenen met zo’n kleine Jewel Swoosh op de zijkant. In 2022 lijkt het de beurt aan de Air Max 90 te zijn. Naast deze witte ‘Royal’ colorway kunnen we ook een ‘Bred’ colorway verwachten.

Artikel: Nike Air Max 90 Jewel – ‘Bred’ (DV3503-001)

Nike Air Max 90 Jewel – ‘Royal’

De Air Max 90 ‘Royal’ is bijna volledig wit. Zowel de outsole als de midsole zijn wit, net zoals de upper. De upper bevat mesh rondom de enkels en op de toebox. Verder is er glad en thumbled leather gebruikt. Opvallend is de blauwe (Royal) Jewl Swoosh, wat de sneaker een unieke look geeft. De Nike logo’s op de tong, hak en insole zijn in dezelfde blauwe kleur.

Hier koop je de Nike Air Max 90 Jewel – ‘Royal’

Update 1 (11-03-2022)
Op het moment van schrijven is er nog maar weinig bekend over de Nike Air Max 90 Jewel - 'Royal'. Wij verwachten dat deze sneaker via de website van Nike gaat releasen en niet via de SNKRS App. Toch houden we beide opties nog even open.

Mocht er meer over deze release duidelijk worden, dan zullen we dit bericht updaten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Royal'

????

2022 📆 [ verwacht ]

€140 [ waarschijnlijk ]

DV3503-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *