Nike Dunk Low - 'Easter' (DD1503-001)

Nike Dunk Low – ‘Easter’ (DD1503-001)

Ook dit jaar komt Nike met sneakers rondom het paasthema. Dit jaar maken we ons op voor de Nike Dunk Low – ‘Easter’. Het zal mij niets verbazen wanneer deze naam nog gaat veranderen, maar het geeft wel perfect het thema weer. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Dunk Easter.

Nike is nog lang niet klaar met de Dunk Low. Daar waar vorig jaar meer dan honderd verschillende colorways uit zijn gekomen, gaat de teller voor 2022 ook hard. De ‘Easter‘ colorway is daar één van, maar we kijken ook uit naar de ‘Safari Mix‘ en bijvoorbeeld de ‘Gym Red‘.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’ (DN3866-100)
Artikel: Nike Dunk Low Next Nature – ‘Gym Red’

Nike Dunk Low – ‘Easter’

Wat de Nike Dunk Low ‘Easter’ tot voorjaars sneaker maakt, zijn de pastelkleuren. De sneaker is opgebouwd vanaf een lila (lichtpaars) kleurige outsole. Deze kleur komt ook terug op de overlay panels die op de upper zitten. De midsole is wit, wat afsteekt tegen alle andere pasteltinten. De basis van de upper is lichtblauw, wat dezelfde kleur is als de veters. De Swoosh en logo patch op de tong zijn zacht roze van kleur.

Waar koop je de Nike Dunk Low – ‘Easter’?

Update 08-05-2022
De Nike Dunk Low 'Easter' is ingeladen bij Sneakersnstuff. Een winkel uit Zweden waar deze sneaker in een raffle wordt aangeboden. Deze pastelkleurige colorway zal daar droppen op 11 mei, maar via onderstaande link kan je nu al inschrijven voor de raffle.

Update 20-03-2022

Op het moment van schrijven is er nog geen release-datum voor deze Nike Dunk Low 'Easter'.
Via onderstaande link ga je direct naar de upcoming sneaker overzicht van Nike. Wanneer de 'Easter' wordt ingeladen, zal dat hier te zien zijn.

Update 02-04-2022
Het lijkt er op dat deze Dunk Low Eatser gaat droppen op 28 april. Of dit via de SNKRS App of de website van Nike gaat zijn, is nog niet duidelijk.
Wel is deze sneaker al te koop via de website/app van Stockx

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Easter'

Grey / Atmosphere-Doll

€100

DD1503-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

8 reacties

 1. Githa Van t Westeinde

  Low dunk easter is nog niet available. Enig idee wanneer??

 2. Githa Van t Westeinde

  Low dunk easter zou vandaag gedropt worden maar nog niet te bekennen. Enig idee welke releasedatum het nu gaat worden ? Thank you and looking forward buying these low dunk easter sneakers!

  • Geen idee! Deze colorway zal wel weer vertraging op hebben gelopen. Vorig jaar was hetzelfde het geval met de Air Jordan 1 Zoom in ‘easter’ thema. Deze kwam uiteindelijk half mei uit.
   Mocht er meer info zijn, dan laat ik het weten ✌

 3. Is er al meer bekent over de datum dat de schoen online zal komen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.