Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Denim' (DM9036-104)

Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’ (DM9036-104)

Richting het najaar van 2022 mogen we de Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’ verwachten. Een sneaker die bijna geheel van ‘Denim’ gemaakt is en in vrouwenmaten uit gaat komen. Welke maten dit precies zijn, lees je in dit artikel. Natuurlijk hebben we ook alle officiële foto’s en release informatie verzameld.

Ondanks dat de Air Jordan 1 High het meest populaire Jordan model is (in Nederland en België), lijkt deze populariteit wel af te nemen. Eerdere colorways die dit jaar uitkwamen, waren wel direct uitverkocht, maar de resell prijs was niet enorm hoog. Zo zijn de ‘Bortherhood‘ en ‘Heritage‘ colorway redelijk rond retail prijzen te vinden.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Brotherhood’ (555088-706) [Stockx = €170,-]
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’ (555088-161) [Stockx = €190,-]

Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’

Voor de Jordan 1 High OG – ‘Denim’ verwacht ik wel meer hype, al is het alleen al door het gebruikte materiaal. Sneakers en Denim is een heerlijke combinatie waar veel sneakerheads voor warmlopen. Daarnaast komt deze sneaker met velen extra’s. Zo komt deze Air Jordan 1 High sneaker in een speciale reversed box. De kleuren rood en zwart zijn omgedraaid. Ook zitten er extra veters, een Denim hangtag en gouden lace dubreas bij.

De sneaker zelf is opgebouwd vanaf een lichtblauwe outsole, met daarop een spierwitte midsole. De basis van de upper is gemaakt van wit leer en de overlay panels zijn van lichtblauw denim. Het Wingslogo is met een Denim Patch op de enkel vastgezet en ook de Swoosh is van Denim.

Omdat het hier een WMNS sneaker betreft is de kans groot dat de maatvoering tot maat 44.5 gaat. Iedereen met maat 45 of groter zal deze sneaker niet gaan passen.

Waar koop ik de Jordan 1 – ‘Denim’?

Update 08-08-2022
Deze Air Jordan 1 'Denim' is ingeladen in de SNKRS App en gaat op 12 augustus droppen. Hij komt dus eerder dan verwacht!

Update 12-04-2022

Zoals het er nu naar uitziet, zal de Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Denim' droppen op 23 september 2022. Dit zal dan gebeuren via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je alvast naar deze app of de website van Nike. Hier kan je de upcoming sneakers in de gaten houden.

Bij Stockx is deze sneaker al ingeladen. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker en is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Denim'

White/Worn Blue-Metallic Gold

€180

DM9036-104

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.