Air Jordan 1 Mid SE - 'Green Python' (DV2959-113)

Air Jordan 1 Mid SE – ‘Green Python’ (DV2959-113)

Binnenkort dropt deze Air Jordan 1 Mid SE – ‘Green Python’ via de website en app van Nike. Op het moment van schrijven is er nog geen officiële datum, maar we hebben wel de foto’s. In dit artikel lees je alles over deze sneaker met bijzondere materialen en hebben we alle release informatie verzameld.

De Air Jordan 1 Mid lijkt steeds populairder te worden. Een paar jaar geleden was het ‘not done’ om op mids te lopen, maar tegenwoordig lijkt dit prima te kunnen. De Air Jordan 1 High was het originele model en sneakerheads vonden daarom de ‘mids’ maar niks. Persoonlijk vind ik dat je moet dragen wat je mooi vindt.

Dit zijn overigens niet de enige Air Jordan 1 Mids die we nog mogen verwachten in 2022. Naast de komst van de ‘Green Python‘, kijken we ook uit naar de ‘Blue Mint’ en de ‘Dark Teal green’.

Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Blue Mint’
Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Dark Teal Green’

Air Jordan 1 Mid SE – ‘Green Python’

Deze ‘Green Python’ colorway is opgebouwd uit twee kleuren. De basis van de upper, de tong, laces en binnenkant van de sneaker zijn wit. De rest heeft een groene kleur met de naam ‘Vivid Green’ gekregen. De outsole is gewoon strak groen, maar bij de overlay panels en de Swoosh is iets bijzonders aan de hand. Hier is het leer bewerkt, waardoor je een ‘snakeskin’ patroon krijgen. Dit maakt deze sneaker bijzonder en verklaar natuurlijk de naam.

Hier koop je de Air Jordan 1 Mid – ‘Green Python’

Update 29-04-2022
Bij SNS is de AJ1 Mid - 'Green Python' ingeladen. De kans is groot dat deze sneaker op 11 mei gaat droppen in Europa.

Update 29-04-2022

Op het moment van schrijven is er nog niets bekend over de release van deze Air Jordan 1 Mid SE - 'Green Python'. De kans is groot dat deze sneaker via de website van Nike gaat droppen, maar toch houden we de SNKRS App nog even in de gaten.

Bij Stockx is deze sneaker inmiddels ingeladen. Hier kan je de 'Green Python' al kopen.


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Green Python'

White/Vivid Green-White

€120

DV2959-113

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.