Billie Eilish x Nike Air Force 1 - 'Mushroom' (DM7926-200)

Billie Eilish x Nike Air Force 1 – ‘Mushroom’ (DM7926-200)

Vorig jaar had Billie Eilish al een samenwerking met Nike, maar ook dit jaar komt er een collab. Eind april mogen we de Billie Eilish x Nike Air Force 1 – ‘Mushroom’ verwachten. In dit artikel blikken we vooruit op deze prachtige sneaker, hebben we de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie.

In 2021 bracht Billie Eilish de Air Jordan 1 KO – ‘Ghost Green’ uit. In het betreffende artikel schreven we dat we die schoen niet bij de zangeres vonden passen. Afgezien van de kleur, was die sneaker niet opvallend en met een eigen verhaal. Deze upcoming ‘Mushroom‘ colorway lijkt dat wel te zijn!

Artikel: Billie Eilish x Air Jordan 1 KO – ‘Ghost Green’ (DN2857-330)

Billie Eilish x Nike Air Force 1 – ‘Mushroom’

De Air Force 1 – ‘Mushroom’ is zeker bijzonder te noemen. Dit keer heeft de zangeres, in haar samenwerking, de kleur simpel gehouden en zitten de details in de sneaker zelf. Persoonlijk vind ik dit veel beter en mag het eindresultaat er zijn.

De volledige sneaker is vervaardigd in slechts één kleur. Deze beige kleur wordt ‘Mushroom’ genoemd. Opvallend is vooral het materiaal, waarbij gebruikt wordt gemaakt van premium suède. Het lijkt tussen glad en ruw suède in te zitten. De vijf banden met klittenband, die over de veters heen zitten vallen direct op. Doordat ze in dezelfde kleur zijn, past dit eigenlijk zeer goed bij de sneaker. Dit zijn elementen die je zou verwachten van een zangeres als Billie Eilish, dus dit pakt erg goed uit.

Deze sneaker komt in een speciale doos, met daarop de tekst “It’s hard to stop it once it starts. Deze tekst komt ook weer terug op de insole van de sneaker. Op deze insole is ook de naam van Billie Eilish terug te lezen. Tot slot zit er ook een lace dubreas op de veters. Hierop is het logo van de zangeres afgebeeld.

Hoe koop je de Billie Eilish x Nike Air Force 1

Update 12-04-2022
Zoals het er nu naar uitziet, zal de Billie Eilish x Nike Air Force 1 - 'Mushroom' droppen op 25 april 2022. Dit zal dan gebeuren via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je alvast naar deze app of de website van Nike. Hier kan je de upcoming sneakers in de gaten houden.

Update 13-04-2022
Vandaag is deze sneaker van BIllie Eilish ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze Air Force 1 - 'Mushroom'

Bij Stockx is deze sneaker al ingeladen. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker en is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Mushroom'

Mushroom/Mushroom-Mushroom

€170

DM7926-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.