KLEKT - Alles wat je moet weten over deze sneaker winkel

Informatie over KLEKT

Voordat je ergens sneakers koopt is het belangrijk dat je meer weet over het betreffende bedrijf. Zo ook voor de winkel KLEKT. In dit artikel lees je alles over dit bedrijf en of het kopen van sneakers bij KLEKT wel betrouwbaar is. Het is tijd voor een blog waarin we deze winkel eens onder de loep nemen.

In 2013 wordt KLEKT opgericht door twee Duitse sneakerfanaten, Heiko Lanzke en Marius Obiegala. Ze starten vanuit Keulen (Duitsland) en groeien al snel uit tot een van de grootste sneakerplatformen van de wereld. Naast Keulen zitten ze nu ook in Londen en Nederland.
KLEKT is een platform (website/app) waarop je sneakers kunt kopen en verkopen. Dit zijn sneakers die al uitgekomen zijn en niet meer te koop zijn in de winkels. Dit sneakerplatform is te vergelijken met een website of app als Stockx.

Antwoord op de vragen over KLEKT

Wij van Sneaker Forum krijgen regelmatig verschillende vragen over KLEKT. Hieronder proberen we deze vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

Hoe betrouwbaar is KLEKT?

Om bij een winkel sneakers te kopen, is het natuurlijk belangrijk dat je zeker weet dat deze winkel te vertrouwen is. In onderstaand artikel lees je waarom wij KLEKT als betrouwbaar bestempelen. Wij leggen uit waarom je met een gerust hart sneakers kunt kopen bij deze winkel.

Artikel: Hoe betrouwbaar is KLEKT?

Hoe koop ik sneakers bij deze winkel?

Eigenlijk is het super eenvoudig om sneakers te kopen bij KLEKT. Maar voor de zekerheid hebben we een artikel geschreven met een stappenplan, zodat je kunt zien hoe de website en app precies werkt.

Artikel: Hoe koop ik sneakers op KLEKT?

Hoe verkoop ik er mijn sneakers?

Naast het kopen van sneakers, biedt KLEKT ook de mogelijkheid om sneakers te verkopen op hun website. Hoe dit precies werkt, lees je in onderstaand artikel.

Artikel: Hoe verkoop ik sneakers op KLEKT?

Jouw ervaring met KLEKT

Onze ervaring met KLEKT is goed, maar wij zijn ook enorm benieuwd naar jouw mening. Plaats jouw ervaring met deze winkel als reactie onder dit artikel.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Yeezy x Jordan Nike collab - Komt er een samenwerking

Komt er een Kanye West (Ye) x Jordan Brand collab?

Gaat het er dan toch van komen? Komt er een samenwerking tussen Kanye West (Ye) …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.