Nike Air Max 1 - 'Light Madder Root' (DV3196-800)

Nike Air Max 1 – ‘Light Madder Root’ (DV3196-800)

Naast de eerdere releases op Air Max Day en de ‘Safari’ colorway heeft Nike nu ook de Nike Air Max 1 – ‘Light Madder Root’ aangekondigd. Een kleurrijke colorway die wordt uitgebracht op de populaire Air Max 1. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie. Hierdoor weet je precies hoe en wanneer je deze sneaker kunt gaan kopen.

De Nike Air Max 1 bestaat dit jaar precies 35 jaar. Om die reden brengt Nike dit jaar extra veel colorways uit op dit model. Zoals ik al zei, kijken we naast de ‘Light Madder Root‘ enorm uit naar de ‘Safari‘ colorway, maar we hebben ook al een paar toffe releases gehad op Air Max Day 2022. Helaas kiest Nike er dit jaar voor om niet alles wereldwijd uit te brengen, maar regio specifiek.

Artikels: Concepts Nike Air Max 1 – ‘Mellow‘, ‘Heavy‘ en ‘Far Out
Artikels: Nike Air Max Day ’22 – ‘Lumiere‘, ‘Blueprint‘ en ‘Wabi-Sabi
Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Treeline’ (DR9773-300)

Nike Air Max 1 – ‘Light Madder Root’

Er wordt bij de Light Madder Root gebruik gemaakt van ongeveer dezelfde opbouw en materialen als bij de Nike Air Max 1 – ‘Treeline’. Natuurlijk zijn er wel compleet andere kleuren gebruikt.
Deze sneaker is opgebouwd vanaf een grijs/bruine outsole met daarop een witte midsole. De upper heeft een lichtblauwe basis met beige mesh. De mudguard is van roze ruw suède. Van ditzelfde materiaal is de groene Swoosh gemaakt. De kleur groen komt ook terug op het logo van Nike op de tong. De hak van de sneaker heeft dezelfde roze kleur als de mudguard, waar in gebroken wit het Nike logo staat.

Wanneer komt de Nike Air Max 1 – ‘Light Madder Root’ uit?

Update 07-06-2022 [ restock! ]
Bij meerdere winkels gaat deze 'Light Madder Root' nog droppen. Check onderstaand overzicht voor winkels.

Update 23-05-2022
De Madder Root is ingeladen in de SNKRS App en gaat op 3 juni droppen.

Update 18-05-2022
Na een schock-drop op maandag, lijkt de release van 19 mei te zijn uitgesteld. Sommige winkels hebben de raffle verschoven naar 16/17 juni.

Update 06-05-2022

Bij Sevenstore, Naked Copenhagen en 4Elementos is deze Air Max 1 'Madder Root' ingeladen. Een officiële release-datum zal niet lang meer duren. 

Update 02-04-2022

Een officiële releasedatum voor de Nike Air Max 1 - 'Light Madder Root' is er op het moment van schrijven nog niet. Wanneer er meer duidelijk is, zullen we onderstaand overzicht bijwerken.


De kans is zeer groot dat deze sneaker in de SNKRS App gaat uitkomen. Via onderstaande link ga je direct naar deze ap van Nike en is het mogelijk om de Upcoming Sneakers in de gaten te houden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Light Madder Root'

Light Madder Root/Vivid Green-Rattan

€150

DV3196-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

2 reacties

  1. De Sneakermakelaar

    Release op 4Elementos is verplaatst naar 16 juni 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *