Nike Air Max 90 Premium - 'Gym Red' (DH4621-600)

Nike Air Max 90 Premium – ‘Gym Red’ (DH4621-600)

Naast de ‘pro Green’ colorway komt er ook de Nike Air Max 90 PRM – ‘Gym Red’. Een Premium sneaker op het model van de Air Max 90. In dit artikel gaan we dieper op deze sneaker in, hebben we de officiële foto’s en vind je alle release informatie over deze ‘Gym Red’.

Met regelmaat brengt Nike een nieuwe colorway uit op de Air Max 90. Het is de laatste tijd echter zelfden dat er een colorway op dit model verschijnt als de ‘Gym Red‘. Een sneaker wat het gevoel van de OG Air Max 90 geeft. Vintage look en premium feeling is wat deze sneaker uitstraalt. Het goede nieuws is het feit dat de ‘Gym Red’ niet de enige colorway zal zijn. Zoals gezegd komt ook de ‘Pro Green‘ uit. Dezelfde sneaker alleen dan met groene tinten.

Artikel: Nike Air Max 90 Premium- ‘Pro Green’ (DH4621-300)

Nike Air Max 90 Premium – ‘Gym Red’

Deze Gym Red colorway is opgebouwd vanaf een rubberen gum outsole. Hierop zit een witte midsole, met een beige-kleurig deel rondom de air unit. De upper is voorzien van grijs/zilver mesh en rode overlay panels van suède. Hierbij worden twee rode kleuren gebruikt met de naam ‘Gym Red’ en ‘Habanero Red’. De Swoosh is wit, wat ook terugkomt op het Nike logo en naam die weergegeven worden op de hak van de sneaker.

Het is overigens nog even de vraag of de naam van deze sneaker wel ‘Gym Red’ gaat zijn. Habanero Red zou ook een optie kunnen zijn.

Waar koop ik de Air Max 90 PRM ‘Gym Red’?

22-04-2022
Vandaag is deze Nike Air Max 90 Premium gedrop in de Nike App. Via nderstaande link ga je direct naar deze sneaker!

16-04-2022

Op het moment van schrijven is er nog geen release datum voor de Nike Air Max 90 in de 'Gym Red' colorway. Ook weten we nog niet of de release in de SNKRS App of op de website van Nike gaat zijn. 
Wanneer we meer weten zullen we onderstaand overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Gym Red'

Gym Red/Pale Ivory-Habanero Red

€150

DH4621-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.