Nike Dunk Low - 'Graffiti' (DM0108-001)

Nike Dunk Low – ‘Graffiti’ (DM0108-001)

Nike lijkt nog geen genoeg te krijgen van de Dunk Low en komt in 2022 met de Nike Dunk Low – ‘Graffiti’. Dit zal een pack zijn met sowieso drie verschillende sneakers, waarvan dit de zwart met rode variant is. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en release informatie op een rij gezet.

Zoals gezegd heeft Nike de smaak te pakken en dropt de ene Dunk Low na de andere. De extreme hype lijkt hierdoor te zijn afgenomen, maar toch raakt bijna iedere release direct uitverkocht. Ook voor deze ‘Graffiti‘ verwachten we dat deze direct zal uitverkopen en dat geldt voor beide colorways. Er zal ook een derde graffiti colorway droppen, maar deze zal alleen in kindermaten te koop zijn.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Pink Graffiti’ (DM0108-002)
Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

Nike Dunk Low – ‘Graffiti’

Deze Nike Dunk Low ‘Graffiti‘is opgebouwd vanaf een rubberen grijze outsole, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is voorzien van zwarte, rode, grijze en witte vlekken die als een spray aangebracht zijn. De overlay panels zijn van zwart zacht leer en de Swoosh is van reflectief 3M materiaal gemaakt.

Het gave van dit pack is het feit dat deze Dunk Low in een speciale box komt en dat er net iets meer aandacht aan besteed is.

Waar koop je de Nike Dunk Low – ‘Graffiti’?

Update 30-03-2022
Op het moment van schrijven is er nog maar weinig duidelijk over de release van deze Nike Dunk Low 'Graffiti'. Naar verwachting gaat deze sneaker in 2022 droppen in de SNKRS app of op de website van Nike. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.

De kans is groot deze sneaker al eerder via websites als Stockx te koop is.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Graffiti'

???

2022 📆 [ verwacht ]

€110

DM0108-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Washed Heritage' (DZ5485-051)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ (DZ5485-051)

De productfoto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ waren er al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *