Nike Dunk Low - 'Pink Graffiti' (DM0108-002)

Nike Dunk Low – ‘Pink Graffiti’ (DM0108-002)

Naast de zwart met rode colorway, komt ook de Nike Dunk Low – ‘Pink Graffiti’ uit. Een sneaker die onderdeel zal zijn van een Graffiti Pack die in 2022 uit zal gaan komen. De naam ‘Pink Graffiti’ is niet de officiële naam, maar voor ons een manier om de sneaker even uit elkaar te halen. In dit artikel lees je alles over de release van deze sneaker en hebben we de officiële foto’s.

Er lijkt geen einde te kopen aan de behoefte van Nike om Dunk Lows te droppen. De een na de andere ‘standaard’ colorway wordt uitgebracht. De extreme hype lijkt hierdoor te zijn afgenomen, maar toch raakt bijna iedere release direct uitverkocht. Ook voor deze ‘Graffiti‘ verwachten we dat deze direct zal uitverkopen en dat geldt voor beide colorways. Er zal ook een derde graffiti colorway droppen, maar deze zal alleen in kindermaten te koop zijn.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Graffiti’ (DM0108-001)
Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

Nike Dunk Low – ‘Pink Graffiti’

Ook deze Nike Dunk Low uit het ‘Graffiti Pack’ komt in een speciale box met allerlei Nike tags.
De sneaker is opgebouwd vanaf een donkergrijze outsole, met daarop een witte outsole. De volledige upper is voorzien van een graffiti spray gradient in de kleuren roze, paars, grijs en zwart. Hierdoor lijkt het net of de sneakers bespoten zijn. De Swoosh is zwart en is gemaakt van 3M, hierdoor zal deze reflecterend zijn.

Waar koop ik de Nike Dunk Low – ‘Pink Graffiti’

Update 24-05-2022
De sneaker is nog niet ingeladen in de SNKRS App of op de website van Nike. Maar het lijkt er op dat de 'Pink Graffiti' op 28 juli te koop zal zijn.

Update 02-04-2022

Op het moment van schrijven is er nog maar weinig duidelijk over de release van deze Nike Dunk Low 'Pink Graffiti'. Naar verwachting gaat deze sneaker in 2022 droppen in de SNKRS app of op de website van Nike. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.

De kans is groot deze sneaker al eerder via websites als Stockx te koop is.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Pink Graffiti'

Black/Summit White-Red Orbit-Black

28 juli 2022 📆 [ verwacht ]

€110

DM0108-002

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *