Nike Dunk Low - 'Snakeskin' (DR8577-300)

Nike Dunk Low – ‘Snakeskin’ (DR8577-300)

Begin dit jaar kwam er al een Air Max 90 uit in deze colorway. Nu is het de tijd voor de Nike Dunk Low – ‘Snakeskin’. Een heerlijke sneaker voor de zomer en wij hopen dan ook dat deze snel gaat droppen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie, zodat jij weet wanneer en hoe je deze Snakeskin kan kopen.

De populariteit van de Nike Dunk Low is nog lang niet over. De grote hype lijkt voorbij, maar nog steeds wilt iedereen op deze sneakers lopen. En waarom ook niet, want ze lopen lekker en zijn ook ideaal voor de zomer. Het is niet de enige Nike Dunk Low die we nog in 2022 mogen verwachten. Hieronder nog enkele colorways die je binnenkort kunt scoren.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Safari 2022’ (DX2654-200)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Green Apple’ (DM0807-300)

Nike Dunk Low – ‘Snakeskin’

De Snakeskin colorway op deze Nike Dunk Low blinkt uit in kleuren, maar ook in materialen. Natuurlijk is het dezelfde colorway als de Nike Air Max 90 ‘Snakeskin’, die dit jaar al uitkwam. Maar met deze kleuren groen en roze moesten wij ook direct denken aan de Nike Air Max 1 ‘Watermelon‘ uit 2018. Qua materialen kunnen we deze sneaker met recht de naam  ‘Snakeskin’ geven. Alle overlay panels op de upper zijn voorzien van een slangenhuid in een groene kleur. Het ‘mesh’ op de sneaker is wit, net als de veters en de midsole. De middelste eyestay, logo patch op de hak, kunststof rondom de air bubbel en delen onder de outsole zijn roze van kleur.

Wat mij betreft is deze sneaker een must have voor de zomer!

Hier koop je de Nike Dunk Low – ‘Snakeskin’

Update 28-04-2022
De officiële foto's van de Nike Dunk Low - 'Snakeskin' zijn uitgekomen en dan zal een release niet lang meer op zich laten wachten. Een officiële datum is er echter nog niet.
Wanneer er meer duidelijk is, zullen we dit artikel direct updaten.


De kans is groot deze deze sneaker al eerder bij Stockx te koop zal zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Snakeskin'

Washed Teal/White/Bleached Coral/Black

2022 📆 [ verwacht ]

€100

DR8577-300

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.