Nike SB Dunk Low - 'Blue Raspberry” (DM0807-400)

Nike SB Dunk Low – ‘Blue Raspberry’ (DM0807-400)

Binnenkort dropt de Nike SB Dunk Low – ‘Blue Raspberry’. Een van de drie Dunk Lows die samen met een Dunk High het ‘Fruity Pack’ gaan vormen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en alle release informatie verzameld. Zo blijf je op de hoogte hoe en waar je deze ‘Blue Raspberry’ kunt kopen.

Op 20 april wordt wereldwijd de 420 feestdag gevierd. Een dag wat wereldwijd in het teken van ‘cannabis’ staat. Ieder jaar komt Nike met een speciale release rondom deze dag. Dit jaar komt Nike met de ‘Fruity Pack’. Zoals de naam al doet vermoeden, staat dit pack in het teken van fruit. Naast deze ‘Blue Raspberry’ dropt er ook nog een ‘Pineapple‘, Green Apple‘ en een ‘Cherry‘ colorway.

Artikel: Nike SB Dunk High – ‘Pineapple’ (DM0808-700)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Green Apple’ (DM0807-300)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Cherry’ (DM0807-600)

Nike SB Dunk Low – ‘Blue Raspberry’

Net als de andere colorways uit het Fruit Pack, is deze ‘Blue Raspberry‘ opgebouwd uit vier verschillende kleuren. De outsole is donkerblauw, wat ook terugkomt op de ruw suède overlay panels op de upper. De basis van deze upper is van zacht leer in een lichtere kleur blauw. Deze kleur blauw is net weer een andere kleur als wat er op de Swoosh wordt gebruikt. Tot slot is de midsole spierwit, wat enorm afsteekt tegen de rest van de sneaker.

Een leuk detail zijn de twee frambozen die aan de onderkant van de tong zijn afgebeeld. De een kijkt vrolijk en de ander lijkt behoorlijk onder invloed.

Hoe koop ik de Nike SB Dunk Low – ‘Blue Raspberry”

Update 12-06-2022
Deze 'Rasberry' Dunk Low is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker. Ook bij Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen.

Update 07-04-2022

Op het moment van schrijven is er nog maar weinig duidelijk over de release van de Nike SB Dunk Low in de 'Blue Raspberry' colorway. Via onderstaande links is het mogelijk om de upcoming sneakers van de SNKRS App en de website van Nike in de gaten te houden.


Wanneer we meer weten, zullen we onderstaand overzicht bijwerken.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Blue Raspberry'

Racer Blue/Laser Blue-University Blue-White

€100

DM0807-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.