adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de Confirmed App van adidas. Een bijzondere colorway op een bijzonder YZY model. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en release informatie verzameld. Hierdoor weet je precies waar je de ‘Fade Carbon’ kunt kopen.

De adidas Yeezy 700 V3 is een sneaker die twee jaar geleden (2020) voor het eerst uitkwam. Dit model is niet enorm populair, maar het is en blijft een Yeezy. De hype rondom het merk ‘Yeezy’ van Ye (voorheen Kanye West) en adidas is niet meer zo groot als dat het was, maar het is er zeker nog wel. Op dit moment zijn vooral de slides en Foam Runners populair.

Artikel: adidas Yeezy Slide – ‘Pure’
Artikel: adidas Yeezy Slide – ‘Onyx’

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’

Men moest even wennen aan de silhouette van de Boost 700, maar dit model wordt wel steeds meer populair. Wij kijken dan ook uit naar de release van de Adidas Yeezy Boost 700 – ‘Fade Carbon’. Het gave aan deze colorway, zijn de kleuren die over de zool uitlopen. Dit geeft de sneaker een gaaf effect. Wanneer deze sneaker dropt is deze te koop via de adidas Confirmed App. De ‘Fade Carbon’ zal dan via een raffle worden aangeboden.

Waar koop je de Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’?

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.