Air Jordan 4 Retro - 'Infrared' (DH6927-061)

Air Jordan 4 Retro – ‘Infrared’ (DH6927-061)

Eigenlijk had we de Air Jordan 4 Retro – ‘Infrared’ al begin 2022 uit moeten komen, maar hij werd verplaatst richting de zomer. In dit artikel lees je precies wanneer deze ‘Infrared’ colorway gaat droppen en waar je deze kunt kopen. Natuurlijk hebben we ook de officiële foto’s op een rijtje gezet.

Wanneer de naam ‘Infrared’ valt in combinatie met Nike, dan denkt iedereen aan de iconische colorway op de Air Max 90. Een wit met lichtgrijze basis in combinatie met zwart en rode details. Deze rode details hebben de naam Infrared gekregen. De Air Jordan 4 met de naam ‘Infrared’ heeft ook rode details gekregen, maar lijkt verder niet op de iconische AM90 variant.

Artikel: Nike Air Max III (90) OG – Infrared 2020 (CT1685-100)

Air Jordan 4 Retro – ‘Infrared’

De ‘Infrared’ colorway die uit gaat komen op de Air Jordan 4 is opgebouwd vanaf een grijze outsole, met daarop een spierwitte midsole. De kleur grijs van de outsole komt ook weer terug op de suède mudguard. De rest van de upper is donkergrijs met zwarte elementen. De plastieken veterelementen, Jumpman logo en binnenkant van de sneaker hebben de Infrared kleur gekregen.

Waar koop je de Air Jordan 4 – ‘Infrared’?

Update 20-08-2022
Een re-stock bij Kickz zorgt ervoor dat je deze AJ4 'Infrared' weer kunt kopen.

Update 19-06-2022
Na Amerika is nu ook Europa aan de beurt. Niet op 15, maar op 25 juni komt deze Air Jordan 4 uit. Hij is inmiddels ingeladen in de SNKRS App.

Update 03-05-2022
Deze AJ4 - 'Infrared' is nog niet uitgekomen in Europa, maar dat gaat wel gebeuren. Als alles goed is gaat deze colorway op 15 juni droppen.

Bij Stockx is deze sneaker wel al te koop.

Update 20-12-2021

Op 2 februari zal de Air Jordan 4 Retro - 'Infrared' waarschijnlijk gaan droppen. We zeggen 'waarschijnlijk', omdat deze datum nog niet bevestigd lijkt. Op dit moment is Nike met van alles aan het schuiven. 
Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar de Upcoming Sneakers van Nike. Hier kan je perfect in de gaten houden wanneer een sneaker wordt ingeladen door Nike.


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Infrared

Dark Grey/Infrared 23-Black-Cement Grey

€200

DH6927-061

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *