Air Jordan 4 - 'Zen Master' (DH7138-506)

Air Jordan 4 – ‘Zen Master’ (officiële foto’s)

Eindelijk zijn daar dan de officiële foto’s van de Air jordan 4 – ‘Zen Master’. Een ode aan de oude coach van Michael Jordan, verwerkt tot een sneaker. In dit artikel hebben we alle foto’s en release informatie op een rij gezet. Wanneer jij deze sneaker wilt kopen, check dan ons release overzicht.

Er was veel onduidelijkheid over deze Air Jordan 4 – ‘Zen Master‘. Hij zou eerst aan het begin van 2022 droppen, maar Nike heeft ervoor gekozen om deze sneaker uit te stellen naar de zomer. In onderstaand overzicht lees je wanneer deze sneaker nu gaat uitkomen, maar dit is al sneller dan je denkt.

De Air Jordan 4 is een model die, naast de Air Jordan 1, steeds meer aan populariteit lijkt te winnen. Voor 2022 hebben Nike en Jordan Brand grote plannen met dit model, want er zijn meerdere colorways aangekondigd. Zo kunnen we naast de ‘Zen Master’ binnenkort ook de ‘White Canvas‘ verwachten en later ook de ‘Black Canvas‘.

Artikel: Air Jordan 4 (WMNS) – ‘White Canvas’ (DQ4909-100)
Artikel: Air Jordan 4 – ‘Black Canvas’ (DH7138-006)

Air Jordan 4 – ‘Zen Master’

De Zen Master valt direct op qua colorway. Meerdere tinten paars en roze zijn op een speciale manier op de upper verwerkt. De canvas upper heeft hiermee een experimentele Tie-dye makeover gekregen. De schoen is vernoemd naar Phil Jackson, die de bijnaam ‘Zen Master’ kreeg als coach van de Chicago Bulls.

Op deze sneaker is gewerkt met de kleuren zwart, wit en grijs, daarnaast is de volledige upper in paarsachtige kleuren, die overlopen naar wit. Dit geeft het gave tie-dye effect.

Hier koop je de Air Jordan 4 – ‘Zen Master’

Update 16-05-2022
Er is een nieuwe datum! De AJ4 'Zen Master' zal op 9 juni 2022 releasen. De naam zal ook niet 'Zen Master' zijn, maar 'Amethyst Wave'.

Update 18-03-2022
De Zen Master is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Update 20-12-2021
Op 19 maart zal de Air Jordan 4 - Zen Master waarschijnlijk gaan droppen. We zeggen 'waarschijnlijk', omdat deze datum nog niet bevestigd lijkt. Op dit moment is Nike met van alles aan het schuiven. Het is ook nog niet zeker of 'Zen Master' de naam gaat zijn. Het kan ook nog 'Amethyst Wave' worden.
Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar de Upcoming Sneakers van Nike. Hier kan je perfect in de gaten houden wanneer een sneaker wordt ingeladen door Nike.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Zen Master

Amethyst Wave/Bright Crimson-Black-Cement Grey

€220

DH7138-506

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.