Hello Kitty x Nike Air Presto (DV3770-400)

Hello Kitty x Nike Air Presto (DV3770-400)

In 2022 mogen we de Hello Kitty x Nike Air Presto verwachten. Een release waar de liefhebbers al een tijdje naar uitkijken. In dit artikel lees je de voorgeschiedenis van Hello Kitty in combinatie met de Air Presto. Natuurlijk hebben we ook alle officiële foto’s op een rij gezet.

In 2004 kwam de eerste Nike Air Presto uit in samenwerking met Hello Kitty. Deze release liep echter anders dan verwacht. In totaal zouden er vier verschillende colorways droppen met een totaal van 500 exemplaren per colorway. Dit liep echter anders en uiteindelijk zijn er ongeveer 10 tot 12 exemplaren per colorway gedropt, waardoor de 2004 versie enorm limited werd. Reden genoeg voor de liefhebber om uit te kijken naar de Hello Kitty x Air Max Presto release van 20222.

Hello Kitty x Nike Air Presto

Deze Hello Kitty collab ziet er wel even anders uit dan de versie uit 2004. De outsole is zwart, met daarop een witte midsole. Op deze witte midsole zit een zwarte Swoosh. Een Presto sneaker kenmerkt zich door de bijzondere eyelets, die bij deze colorway wit zijn.
Het belangrijkste aan deze sneaker is natuurlijk de upper. Deze is lichtblauw (University Blue) van kleur en bevat de iconische ‘Hello Kitty’ gezichtjes. Op de tong staat de rode strik en op de hak wordt ook het gezichtje van de kat weergegeven.

Deze Nike Air Presto komt in een speciale box waarop de Nike Swoosh staat afgebeeld, samen met de rode strik van Hello Kitty. Ook de insoles zijn nog noemenswaardig, want samen vormen deze een vrolijke lucht met zon en regenboog.

Hier koop je de Hello Kitty x Nike Air Presto

Update 30-04-2022
Het lijkt er op dat deze Hello Kitty x Nike Air Presto op 19 mei 2022 gaat releasen. In onderstaand overzicht zie je waar deze sneaker aangeboden gaat worden. Mochten er raffles komen, dan zullen deze ook in onderstaand overzicht te vinden zijn.

Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk of deze sneaker in de SNKRS App dropt of alleen op de website/app van Nike.


Wist je dat deze sneaker al te koop is bij Stockx. Via onderstaande link ga je direct naar de Hello Kitty collab.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Hello Kitty'

University Blue/Black-White-Light Crimson

19 mei 2022 📆 [ verwacht ]

€140

DV3770-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.