Kasina x Nike Air Max 1 - 'Won-Ang' (DQ8475-800)

Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’ (DQ8475-800)

Kasina heeft de afgelopen dagen veel informatie naar buiten gebracht over de release van de Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’. Een sneaker uit het ‘Better Together’ pack. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie.

Dit jaar (2022) bestaat de Nike Air Max precies 35 jaar. Ook de Koreaanse winkel ‘Kasina‘ heeft een mijlpaal, want deze store bestaat 25 jaar. Samen hebben ze de handen in een geslagen om het Better Together Pack te maken. Twee toffe colorways voor de Air Max 1.

Artikel: Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Better Together’
Artikel: Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang Grey’ (DQ8475-001)

Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’

De Kasina x Air Max 1 – ‘Better Together’ is voorzien van enkele toffe details. Zo zit er een miniswoosh op de oranje mudguard, die voorzien is van een bloem en groene blaadjes. De veters zijn voorzien van houten lace dubraes met een Swoosh en de naam van het merk.
Ik had het al even over de mandarijn eend, die ook terug komt in een speciale hang tag. Dit symbool staat voor samen zijn, aangezien een eenden paar ook nooit uit elkaar gaat.

Wanneer we naar de sneaker kijken dan heeft Kasina een van mijn favoriete opties toegevoegd. Deze Air max 1 is namelijk voorzien van een blauw transparante outsole. De midsole is wit, wat ook terug komt bij de sockliner, collar, veters en de Swoosh. De basis van de upper is donkerrood met een blauw bovendeel en een oranje mudguard. Deze kleuren verwijzen naar de mandarijn eend (Aix galericulata) die deze kleuren in zijn verenkleed heeft.

Waar koop je de Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’?

Update 23-05-2022
Kasina heeft officieel haar release datum voor deze gave Air Max 1 bekend gemaakt. Er komen twee releases. De eerste zal bij Kasina zijn op 4 juni en de tweede zal plaatsvinden in de SNKRS App. Het is nog niet duidelijk of dit een wereldwijde release is of alleen in Azië. Dit laatste lijkt het meest waarschijnlijk, want voorgaande drops van Kasina kwamen ook alleen in Azië uit.

Update 10-05-2022

Binnenkort dropt de Kasina x Nike Air Max 1 - 'Better Together', maar op het moment van schrijven is nog maar weinig duidelijk. Men zegt dat deze sneaker uit zal komen in juni 2022, maar hier is geen officiële bevestiging van. Ook een kleur- of productcode is er nog niet.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Won-Ang'

???

4 juni 2022 📆 [ Azië Only ]

€150

DQ8475-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.