Kasina x Nike Air Max 1 - 'Won-Ang Grey' (DQ8475-001)

Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang Grey’ (DQ8475-001)

Kasina en Nike komen in juni 2022 met de ‘Beter Together Pack’. Een set met twee keer de Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’. Een ode aan de Mandarijn eend, waarbij deze grijze variant een knipoog naar het vrouwtje is. In dit artikel lees je alles over deze sneaker.

Dit jaar (2022) bestaat de Nike Air Max precies 35 jaar. Ook de Koreaanse winkel ‘Kasina‘ heeft een mijlpaal, want deze store bestaat 25 jaar. Samen hebben ze de handen in een geslagen om het Better Together Pack te maken. Twee toffe colorways voor de Air Max 1.

Artikel: Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Better Together’
Artikel: Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’ (DQ8475-800)

Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang Grey’

Net als bij de gekleurde variant is deze grijze ‘Won-Ang’ voorzien van een blauw transparante outsole. Hierdoor zie je de onderkant van de midsole, waarop het logo met de grijze met blauwe mandarijn eend te zien is. Dit logo komt ook terug op de hak en insole van deze sneaker.

De mudguard is van grijs ruw suède en bevat een miniswoosh met een klein bloemetje. De toebox is in een prachtige kleur blauw die terugkomt op de Swoosh aan de binnenzijde van de schoen. De buitenzijde heeft een Swoosh in het gebroken wit. De rest van de upper is in grijstinten. De veters zijn voorzien van houten lace dubraes met een Swoosh en de naam van het merk.

Waar koop ik de Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang Grey’?

Update 28-06-2022
Vandaag is deze AM1 x Kasina in de grijze colorway ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de SNKRS App.

Wist je dat deze sneaker enorm in prijs gedaald op Stockx?!

Update 23-05-2022
Kasina heeft officieel haar release datum voor deze gave Air Max 1 bekend gemaakt. Er komen twee releases. De eerste zal bij Kasina zijn op 4 juni en de tweede zal plaatsvinden in de SNKRS App. Het is nog niet duidelijk of dit een wereldwijde release is of alleen in Azië. Dit laatste lijkt het meest waarschijnlijk, want voorgaande drops van Kasina kwamen ook alleen in Azië uit.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Won-Ang Grey'

Particle Grey/Dark Teal Green

€144

DQ8475-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *