Nike Dunk High - 'World Champ' (DR9512-001)

Nike Dunk High – ‘World Champ’ (DR9512-001)

Op het eerste oog heeft de Nike Dunk High – ‘World Champ’ veel weg van de ‘Panda’ colorway, maar toch zijn er een aantal verschillen. In dit artikel lees je wat er anders is, hebben we de officiële foto’s van Nike en verzamelen we alle release informatie.

De Nike Dunk Panda is dit jaar al meerdere keren gedropt en is enorm populair. Deze ‘World Champ‘ colorway heeft er veel van weg, maar heeft eigenlijk een heel ander onderwerp. Het is een ‘homage’ naar de sport worstelen en andere vechtsporten waar een ‘belt’ gewonnen kan worden.

Artikel: Nike Dunk High – ‘Panda 2022’
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Panda 2022’

Nike Dunk High – ‘World Champ’

Net als de ‘Panda‘ is deze sneaker opgebouwd vanuit de kleuren zwart en wit. Echter heeft Nike er met goud en paars nog twee kleuren aan toegevoegd.
De outsole is zwart, met daarop een witte midsole. Dit witte komt ook terug op de basis van de upper. Alle overlay panels en de Swoosh zijn zwart. De sockliner en voering van de sneaker zijn paars, terwijl het Nike logo op de tong in gouden letters is geschreven. Deze sneaker is voorzien van een lace dubraes wat een wrestling belt moet voorstellen.

Hier koop je de Nike Dunk High – ‘World Champ’

Update 14-05-2022
In 2022 zal de Nike Dunk High - 'World Champ' uitkomen. Een exacte release datum voor deze drop is er op het moment van schrijven nog niet. Mocht er meer informatie komen, dan lees je dat in onderstaand overzicht.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'World Champ'

???

2022 📆 [ verwacht ]

€110

DR9512-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.