Nike SB Dunk Low - 'Bart Simpson' (BQ6817-602)

Nike SB Dunk Low – ‘Bart Simpson’ (BQ6817-602)

Op 7 mei zal de Nike SB Dunk Low – ‘Bart Simpson’ droppen in Europa. Een kleurrijke sneaker met een grote knipoog naar de personage uit The Simpsons. In dit artikel hebben we de officiële foto’s en hebben we alle release informatie verzameld. Hier lees je waar je deze ‘Bart Simpson’ colorway kunt kopen.

The Simpsons is een Amerikaanse serie die al sinds de jaren tachtig wordt uitgezonden. De getekende personages uit de serie zijn een gewild onderwerp voor menig sneaker-fabrikant. Vooral adidas liet deze karakters terugkomen op de releases van de afgelopen jaren. Zo brachten ze al een ‘Ned Flanders‘ en ‘Krusty Burger‘ collorway uit. Nu is Nike aan de beurt en mogen we hoofdpersoon ‘Bart Simpson’ verwachten.

Artikel: The Simpsons x adidas ZX 10000 – Krusty Burger (H05783)
Artikel: The Simpsons x adidas McCarten – ‘Ned Flanders’ (GY8439)

Nike SB Dunk Low – ‘Bart Simpson’

De outsole van deze sneaker is blauw en deze kleur komt ook terug op de ‘sockliner’ van de sneaker. De witte midsole en Swoosh steken mooi af tegen de oranje met gele upper. Deze upper is een combinatie van glad leer en zacht suède.

Waar koop je de Nike SB – ‘Bart Simpson’

Update 30-04-2022
Deze Nike SB Dunk Low - 'Bart Simpson' is inmiddels ingeladen in de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar de betreffende sneaker. Op 7 mei zal deze 'Bart Simpson' colorway uitkomen. Door in de app een reminder te zetten, ga je deze sneaker zeker niet missen.

Mocht je niet kunnen wachten op de releasedatum, dan biedt Stockx uitkomst. Via deze website is deze sneaker al te koop. 

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Bart Simpson'

Habanero Red/White-Blue Hero

€100

BQ6817-602

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.