Sneakerzone 2022

Sneakerbeurs: Sneakerzone (mei 2022)

Op 22 mei 2022 zal er weer een sneakerbeurs worden gehouden in Nederland. Het is namelijk weer tijd voor Sneakerzone! Het grootste Sneaker & Urban lifestyle event is terug met een voorjaarseditie in Hart van Holland te Nijkerk. In dit artikel lees je alles over deze sneakerbeurs.

Na een tweetal succesvolle edities, is het weer zover. Het belooft een dag vol exclusieve sneakers, urban art, streetwear, discussiepanels, basketbal, dj’s, urban-entertainment en good food & drinks te worden.

Aftermovie Sneakerzone editie 2021

Sneakerzone 2022 informatie

De vorige edities waren zo goed bevallen, dat een groot aantal internationale standhouders zich alweer hebben aangemeld. Zij komen uit Duitsland, Frankrijk, België en Luxemburg. We verwachten deze editie ruim 100 tafels vol sneakers, merch en art!

Net als onze vorige editie kun je de beursvloer op in 2 tijdsloten. De standhouders stemmen hun aanbod hierop af, zodat er de gehele dag voldoende mooie patta’s te scoren zijn. Als organisatie doen wij er een schepje bovenop en zullen we een schoen van boven €1500,- verloten. De zogeheten: Sneakerzone Grail Raffle!

Voor de diehards zijn er early access tickets verkrijgbaar waarmee je al om 11:00 de beursvloer op kunt om eerder je aankopen te kunnen doen. Deze vroege toegang tickets zijn beperkt tot 100 stuks.

Event: Sneakerzone
Datum: 22 mei 2022
Tijd: 12:00 – 18:00 uur (VIP 11:00 uur)
Locatie: Hart van Holland (Nijkerk)

Website: Sneakerzone.eu
Tickets: Klik hier
Prijs: € 12,50 – € 29,99

Reseller line-up
Wally Sneakers
Restocks
Sneakers on Air
Sneakr Posters
Sneaker Salon
Sneaker Candles & Art
Koru Lifestyle
Sneakerwish
Molli3 Studio
Swooshcollective
…. en meer!

Art & Exhibition Line-up
Deejay Cane
Deejay Vibe

Heb je sneakers welke je wenst te verkopen dan zijn de mensen van Restocks www.restocks.net (de sneaker veilingsite) aanwezig om je sneakers aan te nemen welke je via hen hebt verkocht. Ook zullen zij op het evenement weer een legit check gaan doen om te kijken of jouw sneakers de real deal zijn.

Sneakers inzamelen voor Oekraïne

Om stil te staan bij de heftige situatie tussen Oekraïne en Rusland worden er ook dit jaar weer oude sneakers ingezameld voor kinderen door Sneaker dropbox charity. Neem je oude sneakers dus gerust mee en help ons om de kids in Oekraïne te supporten.
Een voorwaarde: wel schoonmaken vooraf!

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Day 2022 recap - welke sneakers kwamen er uit

adidas Yeezy Day 2022 – terugblik

In dit artikel blikken we terug op Yeezy Day 2022 die op 3 augustus in …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *