Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de sneaker van het jaar gaat worden. Het meest populaire model komt met de meest iconische colorway van allemaal. De releasedatum is al even bekend, maar inmiddels zijn ook de eerste foto’s opgedoken. In dit artikel zie je de details van de ‘Chicago Reimagined’ en hebben we alle release informatie verzameld.

Als eerbetoon aan de Chicago colorway die in 1985 uitkwam op de Air Jordan 1 High, komt Jordan Brand in 2022 met de ‘Chicago Reimagined’. Het iconische rood, wit met zwart is al meerdere keren teruggekeerd op de Air Jordan 1. Maar de 2022 versie gaat echt terug naar de roots. Bij Stockx is het overigens mogelijk om eerdere modellen te kopen. Dankzij de populariteit moet je helaas wel je portemonnee trekken.

Stockx: Jordan 1 Retro High x Off-White – ‘Chicago’ (AA3834-101)
Stockx: Jordan 1 Retro High – ‘Spider-Man Origin Story’ (555088-602)
Stockx: Jordan 1 Retro High x Trophy Room – ‘Chicago’ (DA2728-100)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’

Zoals het hoort is deze sneaker opgebouwd vanaf een rode outsole. Deze outsole is echter bewerkt, waardoor het lijkt alsof het ‘heel drag’ heeft opgelopen. Dit geeft de sneaker een aged look. Op de outsole zit een witte midesole, die licht vergeelt lijkt. De upper is opgebouwd met wit, zwart en rood leer. Vooral het zwarte leer rondom de enkels valt op met een aged look. Dit leer is cracked, wat de sneaker een unieke uitstraling geeft.

Met de komst van de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ is een stukje sneaker historie op komst. In onderstaand overzicht zie je waar en wanneer deze sneaker te koop is. Ook zullen we hier een overzicht plaatsen van alle sneaker raffles die gaan komen.

Update 10-11-2022
De Air Jordan 1 - 'Lost and Found' is onder de naam 'Chicago' ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

Update 12-10-2022
Eindelijk zijn daar de officiële foto's van de Air Jordan 1 High OG - 'Lost & Found'. Deze zal op 19 november uitkomen in (waarschijnlijk) grote aantallen. Wanneer er meer duidelijk is, zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

Update 21-06-2022

De datum van 29 november 2022 lijkt al een tijdje vast te staan. We houden echter altijd een slag om de arm, aangezien Nike en Jordan brand regelmatig een sneaker uitstellen. De drop zal plaatsvinden via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers in de gaten houden.
Wanneer we meer weten over de 'Chicago Reimagined', dan lees je het op Sneaker Forum.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Lost & Found'

Varsity Red/Black-Sail-Muslin

€180

DZ5485-612

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *