Nike Air Force 1 Low - 'SNKRS Day' (DX2666-100)

Nike Air Force 1 Low – ‘SNKRS Day’ (DX2666-100)

Op 8 augustus vier Nike ieder jaar SNKRS Day. Op die dag droppen er meestal een aantal unieke sneakers. Dit jaar zal de Nike Air Force 1 Low – ‘SNKRS Day’ uitkomen. Een wit met bruine AF1 die gemaakt is van premium materialen. In dit artikel lees je alles over de release van deze sneaker en hebben we alle officiële foto’s op een rij gezet.

Wereldwijd is de Nike Air Force 1 een van de meest verkocht en dus populairste sneakers. Wij Nederlanders (en Belgen) zijn een raar volkje met onze liefde voor de Air Max 1, maar de Air Force 1 wint het ook bij ons aan populariteit. Dit zal een reden zijn waarom Nike een bijzondere colorway op dit model gooit. Ter ere van het vijf jarige bestaan van de SNKRS App, zal deze sneaker uitkomen op SNKRS Day. Voor meer informatie over deze dag en alle activiteiten, zie onderstaand artikel.

Artikel: Nike SNKRS Anniversary Day 2022

Nike Air Force 1 Low – ‘SNKRS Day’

Deze SNKRS Day colorway is opgebouwd vanuit twee kleuren. De outsole, Swoosh, insole, tong patch en logo’s op de hak zijn in de kleur bruin. De upper en midsole zijn volledig in een gebroken witte kleur met de naam ‘Sail’. De sneaker kent enkele afwerkingen met houten elementen, wat de sneaker een premium look geeft. Zo zijn de uiteinden van de veters voorzien van een houten lace-tip.

Update 21-06-2022
Op SNKRS Day zal deze bruin met witte Air Force 1 droppen. Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk wat deze sneaker zal gaan kosten, wel dat deze dus op 8 augustus uit gaat komen in de SNKRS App. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Wist je dat deze sneaker al verkrijgbaar is via Stockx?

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'SNKRS Day 5th Anniversary'

Sail / Brown

€110

DX2666-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.