Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik goed nieuws voor je. Binnenkort dropt de Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’. Een gave colorway met pasteltinten, waarmee je goed voor de dag kunt komen. In dit artikel tref je de officiële foto’s en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

De Nike Dunk Low is een sneaker die de afgelopen jaren enorm veel is uitgebracht. De markt lijkt langzaam te verzadigen en de een na de andere ‘saaie’ (mijn mening) colorway komt uit. Maar gelukkig lijkt daar met deze ‘Atmosphere‘ verandering in te komen! We hebben hier te maken met iets unieks en daar wordt ik altijd vrolijk van.

Bij deze Dunk Low wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en hebben ze een gaaf effect toegevoegd op de overlay panels. Het lijkt dat er een soort oxiderende aanslag op zit, wat deze colorway echt af maakt. Om dit effect wordt deze sneaker ook wel ‘Oxidized‘ genoemd bij sommige winkels. De naam ‘Atmosphere’ is echter afkomstig van de zachtroze Swoosh die deze sneaker siert. Begin dit jaar zagen we deze kleur ook al op een Air Jordan 1 High.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’

Update 12-06-2022
De Nike Dunk Low - 'Atmosphere' is ingeladen in de website van Nike of op de normale app van Nike. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze heerlijke zomerse sneaker.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Atmosphere'

White/Boarder Blue/Sail/Atmosphere

16 juni 2022 📆

€110

DV6486-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.