Release informatie SNKRS Anniversary Day 2022

Nike SNKRS Anniversary Day 2022

Begin augustus zal op de achtste weer de verjaardag van de SNKRS App gevierd worden. Officieel heeft Nike deze dag tot SNKRS Day gedoopt. Een dag dat er verschillende unieke releases zijn en kans op shock-drops en re-stocks. Op 8 augustus zullen alle sneakerheads hun app de hele dag refreshen en checken op drops. In dit artikel van Sneaker Forum lees je of dit nodig is en wat je moet doen om kans te maken op sneakers.

In 2022 zal de SNKRS App haar vijf jarige verjaardag vieren. Een bijzondere mijlpaal, waar wij hoge verwachtingen van hebben. Dit is natuurlijk gevaarlijk, want SNKRS Day staat ook garant voor teleurstelling. Veel shock-drops en re-stocks zijn gelimiteerd qua oplage en daardoor lastig te bemachtigen. Op het moment van schrijven heeft Nike al een release aangekondigd en dat zal een Nike Air Force 1 zijn.

Artikel: Nike Air Force 1 Low – ‘SNKRS Day’ (DX2666-100)

Wat drop er op SNKRS DAY ’22?

Zoals we hierboven al schreven mogen we een gave Air Force 1 verwachten die komt in mooie premium materialen. Daarnaast is Nike nog erg stil. De afgelopen jaren kwam deze dag met een sneaker speciaal voor mannen en voor vrouwen. Zoiets kunnen we dit jaar ook weer verwachten. Het blijft altijd weer de vraag of ze SNKRS Day 2018 kunnen evenaren, maar in onderstaand overzicht zie je dat dit lastig zal zijn.

De kans is groot dat er ook Live Shows worden aangekondigd. Naar verwachting zullen hier ook drops plaatsvinden. Hopelijk hebben ze de boel beter op orde, want vorig jaar werkte dit nog niet op de Android telefoons. Inmiddels lijkt dit overigens wel te werken, want op Air Max Day ’22, werkte dit wel.

Hoe was SNKRS Day 2021?

In 2021 dropten er in totaal drie verschillende sneakers. Twee hiervan waren van tevoren aangekondigd en aan het eind van de middag was er een shock-drop van de Air Jordan 4 – ‘Lightning’. Achteraf gezien hadden er meer sneakers moeten droppen via de Live Shows, maar door technische redenen is dit niet gelukt.

Artikel: Air Jordan 1 Low – ‘SNKRS Day’ (DN6998-700)
Artikel: Nike Air Huarache – ‘SNKRS Day’ (DM9092-700)
Artikel: Air Jordan 4 – Lightning 2021 (CT8527-700)

Beste SNKRS Day drops

In de afgelopen jaren zijn er een aantal zeer bijzondere paartjes gedropt op SNKRS Day. Zo hebben we Sean Wotherspoons, Off-Whites en andere hype releases voorbij zien komen. Hieronder een overzicht van een aantal drops door de jaren heen.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.