Patta x Nike Air Max 1 - 'Brown' (DO9549-200)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Brown’ (DO9549-200) The Wave

Eindelijk zijn de officiële foto’s van de Patta x Nike Air Max 1 – ‘Brown’ naar buiten gekomen. Vanwege de bruine colorway hebben we deze sneaker voor het gemak ‘Brown’ genoemd. Een officiële naam is er op het moment van schrijven nog niet. In dit artikel hebben we naast de foto’s ook alle release informatie verzameld.

Een aantal weken geleden schreven we al over de witte colorway die uit gaat komen. Nu is de tweede colorway ook aangekondigd. Als onderdeel van ‘The Wave Pack‘ gaat Patta door waar ze vorig jaar geëindigd zijn. Toen dropten er vier verschillende colorways op de Nike Air Max, waarbij Patta enkele subtiele aanpassingen heeft gedaan aan het design. De mudguard loopt door met meerdere golven. Dit verklaar de naam, The Wave. De oranje (Monarch), zwarte (Black), blauwe (Noise Aqua) en paars/rode (Maroon) colorway waren direct uitverkocht en zijn nu alleen nog via de resell markt te verkrijgen. In onderstaande artikels lees je meer informatie over de eerste drie colorways uit deze speciale pack.

Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ (DQ0299-001)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Rush Maroon’ (DO9549-001)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Noise Aqua’ (DH1348-004)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Monarch’ (DH1348-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Brown’

Deze bruine colorway doet mij het meest denken aan de ‘Rush Maroon’ colorway die vorig jaar uitkwam. Een upper van zilver mesh met bruin lederen overlaypanels. De voering van de sneaker is in dezelfde paarse kleur als op de eerder genoemde ‘Maroons‘.

In vergelijking met de sneakers die in 2021 uitkwamen, zal de doos niet zwart zijn, maar wit. Ook zit er een nieuw papier in de doos. Hierop is een persoon/skelet te zien die in bed een motivatie boek van Patta aan het lezen is. Op de achtergrond een sterrenhemel met de tekst ‘eternal’. Met bovenstaand verhaal kunnen we hier een eigen invulling aan geven, maar wij zijn zeer benieuwd naar het verhaal achter het design.

Release info: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Brown’

Update 08-08-2022
Ook bij deze drop komt de release eerst bij Patta zelf uit. Dit zal op 12 augustus gebeuren om 13.00 uur op de website van Patta. Via onderstaande link ga je hier direct naar toe. De kans is groot dat vlak voor de release de website op 'zwart' gaat. Om 13.00 uur wordt je dan doorgestuurd naar de verkooppagina.

Update 31-07-2022
Het lijkt er op dat deze 'Orange / Brown' colorway gaat droppen op 22 augustus. Een officiële naam is er nog niet en de datum is ook nog niet bevestigd. De kans is aanwezig dat de sneaker eerder dropt bij Patta.

Update 22-07-2022

Vandaag zijn de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 in een bruine colorway opgedoken. Een officiële datum voor de release van deze sneaker is er nog niet. Natuurlijk zullen we onderstaand overzicht updaten als er meer duidelijk is.

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal droppen. Via onderstaande link kan je zelf de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze witte variant uit 'The Wave' pack zal droppen, zie je het daar als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Brown'

Dark Russet/Dark Russet-Metallic Silver

€170

DO9549-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.