Patta x Nike Air Max 1 - 'White' (DQ0299-100)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’ (DQ0299-100) The Wave

Aan het eind van 2021 kwam de ‘The Wave Pack’ uit in een samenwerking tussen Patta en Nike. Dit gaat zich in 2022 voortzetten met nieuwe colorways. In dit artikel blikken we vooruit op de Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’ die de vierde colorway gaat zijn deze unieke sneaker. We hebben alle officiële foto’s en release informatie op een rij gezet.

Het is inmiddels ruim een half jaar na de drop van de eerste vier colorways uit ‘The Wave Pack’ van Patta. Een bijzondere samenwerking waarbij Team Patta de ruimte kreeg om de iconische Air Max 1 op een nieuwe manier vorm te geven. Hierbij veranderden ze de mudguard in een golf, wat verrassend goed uitpakt. De oranje (Monarch), zwarte (Black), blauwe (Noise Aqua) en paars/rode (Maroon) colorway waren direct uitverkocht en zijn nu alleen nog via de resell markt te verkrijgen. In onderstaande artikels lees je meer informatie over de eerste drie colorways uit deze speciale pack.

Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ (DQ0299-001)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Rush Maroon’ (DO9549-001)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Noise Aqua’ (DH1348-004)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Monarch’ (DH1348-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’

Na het uitkomen van de eerste vier colorways, kreeg Edson Sabajo (oprichter Patta) een bijzonder cadeau van Nike. Nike had een 1-of-1 gemaakt in het wit met op de hak de tekst, ‘Roman Forever’. Dit was een bijzonder gebaar naar de in 2021 overleden zoon van Edson. Dit prachtige eerbetoon wordt nu gedeeld met de sneakerheads in de vorm van een wereldwijde release. Natuurlijk is de sneaker met de tekst de on-of-on, maar de witte variant van ‘The Wave Pack’ zal in de zomer van 2022 uitkomen.

In vergelijking met de sneakers die in 2021 uitkwamen, zal de doos niet zwart zijn, maar wit. Ook zit er een nieuw papier in de doos. Hierop is een persoon/skelet te zien die in bed een motivatie boek van Patta aan het lezen is. Op de achtergrond een sterrenhemel met de tekst ‘eternal’. Met bovenstaand verhaal kunnen we hier een eigen invulling aan geven, maar wij zijn zeer benieuwd naar het verhaal achter het design.

Update:
De foto’s van de bruine colorway zijn er nu ook. Check onderstaand artikel voor informatie.
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Brown’ (DO9549-200)

Release info: Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’

Update 24-08-2022
Deze witte Patta sneaker is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de schoen.

Update 22-08-2022
Net als bij de bruine colorway zal deze sneaker eerst bij Patta droppen en daarna pas in de SNKRS App.

Update 31-07-2022
Het lijkt er op dat deze witte Patta colorway gaat droppen op 30 augustus. Een officiële naam is er nog niet en de datum is ook nog niet bevestigd. De kans is aanwezig dat de sneaker eerder dropt bij Patta.

Update 10-07-2022

Vandaag zijn de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 in de witte colorway opgedoken. Een release zal nu niet lang meer duren. Een officiële datum is er nog niet, maar wij zullen het voor jou in de gaten houden. 

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal droppen. Via onderstaande link kan je zelf de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze witte variant uit 'The Wave' pack zal droppen, zie je het daar als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'White'

White/Pure Platinum-Metallic Silver

€170

DQ0299-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.