Nike Air Force 1 Low - 'Panda' (DV0788-001)

Nike Air Force 1 Low – ‘Panda’ (DV0788-001)

Na het enorme succes van de ‘Panda’ colorway op de Dunk Low is het nu tijd voor de Nike Air Force 1 Low – ‘Panda’. Een simpele zwart met witte kleurencombinatie die perfect te combineren is met jouw dagelijkse kledingstijl. In dit artikel duiken we dieper op de eerste beelden van deze AF1 en verzamelen we de eerste release informatie.

Waarschijnlijk is de ‘Panda‘ colorway de meest verkochte sneaker op de Nike Dunk Low van 2022. De een na de andere re-stock wordt aangekondigd en steeds zijn ze weer uitverkocht. Ik verwacht dat ditzelfde met deze Air Force 1 Low gaat gebeuren. De zwart met witte kleursamenstelling doet het gewoon enorm goed.

Artikel: Nike Dunk High – ‘Panda’
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Panda 2022’

De Air Force 1 Low – ‘Panda’ is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte midsole. De upper is volledig vanuit leer gemaakt en kent een witte basis met zwarte overlay panels. De Swoosh en tong zijn wit.

Nike Air Force 1 Low – ‘Panda’

Update 12-08-2022
De eerste foto's van de Nike Air Force 1 Low - 'Panda' zijn opgedoken, maar heel veel meer is er nog niet bekend. Op het moment van schrijven is er nog geen release datum en de prijs is ook nog niet duidelijk.

Wanneer er meer nieuws is, zullen we onderstaand overzicht updaten, zodat jij weet wanneer je deze AF1 Panda kunt kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Panda'

Black/White

2022 📆 [ verwacht ]

€120 [ waarschijnlijk ]

DV0788-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.