Nike Air Force 1 - 'Viotech' Sample (DN0743-200)

Nike Air Force 1 Low – ‘Viotech’ (DN0743-200) Sample

Er zijn foto’s opgedoken van de Nike Air Force 1 – ‘Viotech’ die in 2021 uit had moeten komen. Deze sample laat de harten van veel sneakerheads sneller slaan. In dit artikel hebben we alle informatie verzameld over deze ‘Viotech’ colorway en hebben we alle bijbehorende foto’s.

Op het Instagram account van Paul G (@PGKnows) zijn foto’s verschenen van een ‘sample pair’ die in 2021 uit had moeten komen. Het betreft hier een Nike Air Force 1 met de ‘Viotech’ colorway. De kans is zeer groot dat deze sneaker niet meer gereleased gaat worden, maar ‘waar rook is is vuur’. In 2022 bestaat de Nike Air Force 1 precies veertig jaar, wat een mooie gelegenheid is om zo een bijzondere colorway uit te brengen. Het verhaal gaat dat dit ‘sample pair’ gevonden is in een outlet store.

De Viotech colorway is voor het eerst te zien bij de Atmos samenwerking in 2003. Samen hebben ze toen de iconische Atmos x Nike Air Max 1 – ‘Viotech’ gemaakt. Voor velen op dit moment een grail waar je veel geld voor moet neerleggen. Op het moment van schrijven gaat deze AM1 met een prijs vanaf €1.500,- tot de €3.000,-. Mocht je de Friends & Familiy (F&F) variant willen, dan komt er nog eens duizend bij op. Van de F&F zijn er slechts honderd gemaakt.

Check: Atmos x Nike Air Max 1 – ‘Viotech’
Check: Atmos x Nike Air Max 1 – ‘Viotech’ (F&F)

Nike Air Force 1 – ‘Viotech’

Update 19-08-2022
Een release van de Nike Air Force 1 Low - 'Viotech' zal er waarschijnlijk niet komen, maar toch zullen we onze oren en ogen geopend houden. Wanneer er toch meer informatie komt, zullen we dat hier melden.


‼ De release van deze sneaker is voor onbepaalde tijd uitgesteld. ‼ 

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Viotech'

Khaki/Viotech-Dark Mocha-Metallic Gold

GECANCELD 📆 

€???

DN0743-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.