Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de enorm populaire ‘Panda’ colorway. Wederom een simpele colorway, maar dan zijn de kleuren wit en zwart omgedraaid. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van deze sneaker en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

De Nike Dunk Low in de ‘Panda‘ colorway is misschien wel de best verkochte sneaker van 2022. Deze colorway blijft uitverkopen en Nike blijft de ‘Panda’ ook opnieuw uitbrengen (re-stocken). Maar met de ‘Reverse Panda’ gaat er toch iets nieuws gebeuren. Alle zwarte elementen zijn wit geworden en andersom geldt hetzelfde voor alle witte elementen.

In onderstaand artikel lees je meer over de eerdere Nike Dunk Low Panda. Wist je trouwens dat er ook een zelfde colorway op een Air Force 1 uit gaat komen?!

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Panda 2022’
Artikel: Nike Air Force 1 Low – ‘Panda’ (DV0788-001)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’

Update 15-08-2022
Dat de Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' komt is duidelijk, maar wanneer dit gaat gebeuren nog niet. Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum bekend.
Ik verwacht dat deze Dunk Low niet gaat droppen in de SNKRS App, maar in de normale app van Nike. Via onderstaande link is het mogelijk om de upcoming sneakers in de gaten te houden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Reverse Panda'

???

2022 📆 [ verwacht ]

€110

FD9064-011

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.