Off-White x Nike Air Force 1 - 'Ghost Grey'

Off-White x Nike Air Force 1 – ‘Ghost Grey’

De ‘Spark Green’ is officieel nog niet eens uitgekomen, maar er is al een nieuwe colorway aangekondigd. We kijken uit naar de Off-White x Nike Air Force 1 – ‘Ghost Grey’. Een volledig grijze colorway op de inmiddels bekende sneaker. In dit artikel hebben we wat foto’s in een story geplaatst en voorzien we je van de eerste informatie.

De kans is aanwezig dat deze sneaker uit gaat komen rondom een fashion festival in Parijs. Het is nog de vraag of deze ‘Ghost Grey’ colorway voor iedereen beschikbaar gaat zijn of dat het een F&F variant gaat worden.

De volledige sneaker is, vanaf de outsole tot aan de upper, grijs van kleur. Alleen de Swoosh is zilver en heeft een zwarte zigzag stitch, wat afsteekt tegen het grijze leer. Qua colorway is deze grijze variant gelijk aan de blauwe, gele en groene voorganger.

Natuurlijk zitten de kenmerkende details van een Off-White sneaker ook op deze colorway. Op de midsole staat ‘AIR’ en aan de Swoosh zit de lichtgrijs label. De Zip Tie is grijs van kleur en ontbreekt natuurlijk niet. Tot slot is het Off White logo te zien op de insole.

Update: 03-08-2022
Veel is er over de Off-White x Nike Air Force 1 - 'Ghost Grey' nog niet duidelijk. Er is alleen één foto en dit lijkt nog een mock-up te zijn. Wanneer er meerd duidelijk is, zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

De kans is aanwezig dat deze sneaker een Friends & Family (F&F) drop gaat worden. Stay Tuned!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Ghost Grey'

???

2022 📆 [verwacht ]

€160 [ waarschijnlijk ]

???

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *