Patta x Nike Air Max 1 - 'Dark Russet' (DO9549-200)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Dark Russet’ (DO9549-200)

Vandaag dropt de Patta x Nike Air Max 1 – ‘Dark Russet’ als onderdeel van ‘The Next Wave‘. Een tweede golf aan colorways als opvolger van de populaire ‘First Wave’ uit 2021. In dit artikel lees je hoe je deze ‘Dark Russet’ colorway kunt kopen. We hebben alle Patta release informatie op een rij gezet.

In 2021 dropte zoals gezegd de colorways van de ‘First Wave Pack’. In totaal vier kleuren met een zeer uniek design op de Nike Air Max 1. Het Amsterdamse Patta had deze iconische sneaker onderhanden genomen en voorzien van extra ‘golven’ op de mudguard. De colorways die toen uitkwamen waren; Monarch, Noise Aqua, Maroon en Black. Drie colorways waren super populair en één werd minder goed ontvangen.

Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Noise Aqua’ (DH1348-004)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Monarch’ (DH1348-001)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ (DQ0299-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Dark Russet’

De ‘Dark Russet’ colorway lijkt veel op de ‘Maroon’ colorway. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde materialen en zelfs de Maroon kleur komt terug in de voering van de sneaker. Op voorhand lijkt deze colorway niet populair te worden. Er is meer hype rondom de ‘witte‘ variant die ook bij ‘The Next Wave’ hoort. Mocht je de ‘Dark Russet’ sneaker wel gaaf vinden, dan is dit goed nieuws. Het zal makkelijker zijn om deze te bemachtigen dan de witte variant.

Update 08-08-2022
Ook bij deze drop komt de release eerst bij Patta zelf uit. Dit zal op 12 augustus gebeuren om 13.00 uur op de website van Patta. Via onderstaande link ga je hier direct naar toe. De kans is groot dat vlak voor de release de website op 'zwart' gaat. Om 13.00 uur wordt je dan doorgestuurd naar de verkooppagina.

Update 31-07-2022
Het lijkt er op dat deze 'Orange / Brown' colorway gaat droppen op 22 augustus. Een officiële naam is er nog niet en de datum is ook nog niet bevestigd. De kans is aanwezig dat de sneaker eerder dropt bij Patta.

Update 22-07-2022

Vandaag zijn de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 in een bruine colorway opgedoken. Een officiële datum voor de release van deze sneaker is er nog niet. Natuurlijk zullen we onderstaand overzicht updaten als er meer duidelijk is.

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal droppen. Via onderstaande link kan je zelf de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze witte variant uit 'The Wave' pack zal droppen, zie je het daar als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Brown'

Dark Russet/Dark Russet-Metallic Silver

€170

DO9549-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *