Nike Air Max 1 - 'Burgundy Crush' (DV3888-600)

Nike Air Max 1 – ‘Burgundy Crush’ (DV3888-600)

Ter ere van het 35 jarige bestaand van de Air Max 1, komt Nike met de Air Max 1 – ‘Burgundy Crush’. Een bijzondere colorway met premium materialen en veel gave details. In dit artikel bekijken we deze sneaker aan de hand van de eerste foto’s. Daarnaast hebben we alle release informatie op een rij gezet.

De Nike Air Max 1 – ‘Burgundy Crush‘ is op het eerste oog een opvallende sneaker. Hij ziet er heel anders uit dan de standaard Air Max 1. Dit komt vooral door de uitstekende midsole. Dit hebben we eerder gezien op de ‘Susans’. Een sneaker die toen gemaakt was ter ere van de animatie film, Missing Link.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Susan / Missing Link’
Check: Nike Air Max 1 – ‘Susan / Missing Link’

Deze ‘Burgundy Cursh‘ is geheel in bruin/rode kleuren en is voorzien van premium leer. Opvallende is de pluche achtige toebox en de metalen eyestays (veteroogjes).
Deze Burgundy Crush colorway blijkt niet de enige premium Air Max 1 te zijn die uit gaat komen met een leren band om de midsole. Wij mogen ook de ‘Ale Brown‘ colorway verwachten in oktober.

Artikel: Nike Air Max 1 ’87 – ‘Ale Brown’ (DV3888-200)

Nike Air Max 1 – ‘Burgundy Crush’

Update 03-09-2022
Deze Nike Air Max 1 - 'Burgundy Crush' zal in 2022 uit gaan komen, maar een exacte release-datum is er nu nog niet. In onderstaand overzicht zullen we alles bijhouden, dus wanneer we meer weten zullen we dat updaten. Via onze Instagram houden we je op de hoogte als er raffles of updates zijn.

Volg ons: instagram.com/sneakerforumnl

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Burgundy Crush'

Burgundy Crush/Burgundy Crush

2022 📆[ verwacht ]

€180 [ waarschijnlijk ]

DV3888-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.