Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' (DZ4709-001)

Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’ (DZ4709-001) officiële foto’s

Een paar dagen geleden verschenen de eerste beelden van de Nike Air Max – ‘Magma Orange’. Er was nog weinig bekend, maar de ‘hype’ was aangewakkerd. Inmiddels zijn ook de officiële foto’s naar buiten gekomen. Een release zal niet lang meer op zich laten wachten. In dit artikel beschrijven we deze sneaker en hebben we alle release informatie verzameld.

In 2022 bestaat de Nike Air Max 1 precies 35 jaar. Ter ere van deze mijlpaal heeft Nike al veel verschillende colorways op de markt gebracht. Zo heeft de legendarische ‘Crepe Hemp‘ een make-over gekregen en uitgebracht, maar ook nieuwe releases als; ‘Treeline‘ en ‘Cobblestone‘. Nike is echter nog niet klaar, want er zijn nog meerdere releases aangekondigd. De ‘Magma Orange’ is daar een van.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Crepe Hemp 2022’ (FD5088-200)
Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Treeline’ (DR9773-300)
Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Cobblestone’ (DV3027-001)

Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’

We maken ons dus op voor de Nike Air Max – ‘Magma Orange’. Een zeer bijzondere colorway die ik ga proberen te beschrijven. De outsole bestaat uit drie verschillende kleuren (oranje, bruin en wit) en dat maakt een Air Max 1 altijd al uniek. De midsole is wat gelig, wat een tof effect heeft op het oranje van de mudguard. Deze mudguard is bijzonder te noemen. De mudguard is net als de ‘Master’ colorway verdeeld in verschillende segmenten. Elk segment heeft een eigen structuur, maar zijn wel allemaal oranje (Magma Orange) van kleur. Deze kleur oranje komt ook terug op de Swoosh, veteroogjes, rondom de tong en alle logo’s op de schoen. De rest van de upper is wit en grijs.
Ook deze Nike Air Max 1 komt weer met een mini Swoosh. Voorheen maakte dit een sneaker uniek, maar tegenwoordig wordt iedere colorway hiermee voorzien.

De structuren die ik al benoemde hebben veel weg van de ‘Atmos’ collabs. Het is echter geen safari print, want er wordt gebruik gemaakt van één kleur. Het geeft in ieder geval een uniek effect aan deze sneaker.

Update 24-09-2022
Het lijkt er op dat we een release datum hebben voor de Nike Air Max 1 - 'Magma Orange'. Op 15 oktober zal deze sneaker releasen via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar het upcoming sneaker overzicht.

Update 03-09-2022
.
Deze Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' zal in 2022 uit gaan komen, maar een exacte release-datum is er nu nog niet. In onderstaand overzicht zullen we alles bijhouden, dus wanneer we meer weten zullen we dat updaten. Via onze Instagram houden we je op de hoogte als er raffles of updates zijn.

Volg ons: instagram.com/sneakerforumnl

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Magma Orange'

Light Bone/Magma Orange-Neutral Grey

15 oktober 2022 📆 [ verwacht ]

€160 [ waarschijnlijk ]

DZ4709-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.