Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' (DZ4709-001)

Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’ (DZ4709-001)

Nike zal dit jaar de Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’ uitbrengen. Een sneaker waarvan de eerste foto’s veelbelovend zijn. Een heerlijke Air Max 1 colorway met details van eerdere modellen. In dit artikel gaan we hier dieper op in. Dit doen we aan de hand van de eerste foto’s. Natuurlijk hebben we ook alle release informatie op een rij gezet.

Toen ik de foto’s van de ‘Magma Orange‘ zagen, moest ik direct aan de recente release van Patta denken. De colorway is op afstand een kopie van de ‘Monarch‘ colorway uit ‘The Wave Pack’. Vergeelde midsole, oranje mudguard en grijze en sail kleurige tonen op de upper. Wanneer we de sneaker van dichtbij bekijken dan zien we ook een knipoog naar Atmos en naar de ‘Masters‘ colorway.
De ‘Safari’ print is iets wat we op de releases van Atmos zagen en wat op deze ‘Magma Orange’ terug komt. De kleuren zorgen ervoor dat het zeer subtiel is en het een mooi detail is. Daarnaast zie je dat de mudguard in vlakken is verdeeld. Dit deed Nike eerder met de Nike Air Max ‘Master’. Toen was elk vlak een verwijzing naar een andere colorway. Dit keer zijn de vlakken allemaal oranje, alleen hebben ze een andere gradient.

Het is nog even de vraag of deze sneaker ‘Magma Orange‘ gaat heten. Er is namelijk al eerder een Air Max 1 met deze naam uitgekomen.

Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Monarch’ (DH1348-001)
Artikel: Nike Air Max 1 Anniversary – Magma Orange (Total Orange)
Check: Nike Air Max 1 – ‘Master’

Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’

Update 16-10-2022
Op 15 oktober bleef het angstvallig stil, maar dropte er wel een nieuwe release datum. Wij hebben nu 17 december in de agenda gezet voor de release van deze 'Magma Orange'. Even geduld dus nog.

Update 24-09-2022
Het lijkt er op dat we een release datum hebben voor de Nike Air Max 1 - 'Magma Orange'. Op 15 oktober zal deze sneaker releasen via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar het upcoming sneaker overzicht.

Update 03-09-2022
.
Deze Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' zal in 2022 uit gaan komen, maar een exacte release-datum is er nu nog niet. In onderstaand overzicht zullen we alles bijhouden, dus wanneer we meer weten zullen we dat updaten. Via onze Instagram houden we je op de hoogte als er raffles of updates zijn.

Volg ons: instagram.com/sneakerforumnl

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Magma Orange'

Light Bone/Magma Orange-Neutral Grey

17 december 2022 📆 [ verwacht ]

€160 [ waarschijnlijk ]

DZ4709-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *