Nike Dunk Low - 'Mink, Fur and Jewels' (FB1859-121)

Nike Dunk Low – ‘Mink and Jewels | Fur and Bling’ (FB1859-121)

Nike komt met een zeer bijzondere Dunk Low, waar de naam nog niet officieel is. Het kan zijn dat de sneaker ‘Mink and Jewels’ gaat heten of ‘Fur and Bling’. Het kan natuurlijk ook nog een mix van beiden worden. Toch konden we niet wachten om de officiële foto’s te delen, samen met alle release informatie wat er nu al bekend is.

Eerder hadden we het al over de Nike Dunk Low – Teddy Bear, maar nu komt Nike weer met een bijzondere colorway op dit model. Voorzien van grijstinten en suède is het vooral het ‘bond’ dat opvalt in combinatie met de sieraden . Rondom de achterste grijze overlay panel zit wit bond (fur), wat over de hak doorloopt. Aan de buitenzijde van de sneaker zit een witte knoop bevestigd. Op de hak staat Nike in sierlijke letters. Rondom de veters zitten verschillende ‘gouden’ versieringen en een zwarte strik met een ‘diamantje’. Het zal mij niet verbazen als deze sneaker rond de feestdagen dropt.

Lees ook alle informatie over de upcoming ‘Teddy bear‘ colorway die ook op een Dunk Low zal droppen.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Teddy Bear’ (DZ5350-288)

Nike Dunk Low – ‘Mink and Jewels’

Update 09-10-2022
Dit jaar kunnen we nog de Nike Dunk Low - 'Mink, Fur and Jewels' verwachten. Wederom een sneaker die in het teken van een beer staat. Een exacte release-datum is er nog niet, maar de kans is groot dat de drop wel in de SNKRS App zal zijn. Wanneer er meer info is, zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Mink, Fur and Jewels'

???

2022 📆 [ verwacht ]

€120 [ waarschijnlijk ]

FB1859-121

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *