'The Simpsons' x adidas Superstar - 'Marge' (GZ1774)

‘The Simpsons’ x adidas Superstar – ‘Marge’ (GZ1774)

Op gebied van sneaker collabs krijgt het character Bart (van The Simpsons) vaak de meeste liefde, recent zijn er nog 2 releases geweest met Bart als inspiratie op een Nike SB Dunk Low en adidas special edition Stan Smith in 2021. Deze keer krijgt Marge Simpson haar moment om in de schijnwerpers te staan met een adidas Superstar.

Deze sneaker heeft een afbeelding van Marge op de zijkant met haar haar dat zich over het hele silhouet uitstrekt in de vorm van blauwe pluizige fleece-materialen.
Op de hiel van de linker en rechter sneaker staan verschilend van elkaar de “The Simpsons”- en adidas-branding vermeld, terwijl op de tong van beide schoenen de iconische titeltekst is gestikt. De sneaker word compleet gemaakt door de iconische witte superstar neus en zolen
Elke sneaker wordt geleverd met een speciale verpakking, waarbij de sneakerbox bedekt is met wolken.
Als onderdeel van het grotere initiatief van adidas om een ​​einde te maken aan plastic afval, is het bovenwerk gemaakt van ten minste 50 procent gerecycled materiaal.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de The Simpsons x adidas Superstar “Marge Simpson” en houd ons in de gaten voor de details over de release. Het is nog de vraag of deze colorway ook in maten voor volwassenen gaat komen.

‘The Simpsons’ x adidas Superstar – ‘Marge’

Update 19-10-2022
Deze kids exclusive 'The Simpsons' x adidas Superstar - 'Marge' is op het moment van schrijven al te koop bij adidas. Via onderstaande winkel ga je direct naar deze sneaker en koop je deze voor je kind. 

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Saturn Gold

Saturn Gold/Tea Tree Mist-Tent

oktober 2022

€70

GZ1774

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *