adidas x The Simpsons - Stan Smith 'Homer'

adidas x The Simpsons – Stan Smith “Homer”

In de afgelopen jaren heeft adidas een aantal sneakers met The Simpsons-thema uitgebracht. Enkele creaties zijn onder meer een Superstar gewijd aan de tweede kat van het gezin, Snowball II, de door Ned Flanders geïnspireerde McCarten en afgelopen week kwam Marge Simpson en haar iconische blauwe haar dat de adidas Superstar bedekte erbij. Online leidde dit tot een viral waarbij de mensen graag een sneaker zouden willen zien met de iconische en grappige bushe-meme van Homer.
Het lijkt erop dat adidas hierin al een stap vooruit was, aangezien er nu afbeeldingen online opduiken van deze meme op een Stan Smith.

De look is eenvoudig maar super grappig, aangezien de Stan Smith trouw blijft aan z’n traditioneel wit, gebroken wit en groene colorway. De witte leren upper heeft gouden ‘Homer Simpson’-tekst aan de zijkant en een portret van Homer op de tong.
Op de inlegzool komt ook “The Simpsons” branding terug, maar het tofste en leukste van deze sneaker is toch echt terug te vinden op de hiel.
Op de hiel hebben ze de iconische meme verwerkt waarbij Homer langzaam achteruit lijkt te gaan verdwijnen in de pluizige struik.
Zie hieronder de eerste afbeeldingen van deze sneaker, helaas zijn ze niet in een al te beste kwaliteit maar denk dat het beeld duidelijk genoeg is.

Update 15-08-2023
De Homer sneaker is bij adidas ingeladen. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker.

Update 17-07-2023

Binnenkort dropt deze gave The Simpsons x adidas Stan Smith - 'Homer Simpson'. Een eerbetoon aan een 'meme'. Waar deze sneaker daadwerkelijk gaat droppen, is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Dit kan in de Confirmed App van adidas zijn, maar ook op de gewone website. Wanneer er meer informatie is, zullen we onderstaand overzicht updaten.


Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Homer Simpson'

Cloud White/Green-Cream White

18 augustus 2023 📆

€120

IE7564

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *