adidas x The Simpsons - Stan Smith 'Homer'

adidas x The Simpsons – Stan Smith “Homer”

In de afgelopen jaren heeft adidas een aantal sneakers met The Simpsons-thema uitgebracht. Enkele creaties zijn onder meer een Superstar gewijd aan de tweede kat van het gezin, Snowball II, de door Ned Flanders geรฏnspireerde McCarten en afgelopen week kwam Marge Simpson en haar iconische blauwe haar dat de adidas Superstar bedekte erbij. Online leidde dit tot een viral waarbij de mensen graag een sneaker zouden willen zien met de iconische en grappige bushe-meme van Homer.
Het lijkt erop dat adidas hierin al een stap vooruit was, aangezien er nu afbeeldingen online opduiken van deze meme op een Stan Smith.

De look is eenvoudig maar super grappig, aangezien de Stan Smith trouw blijft aan z’n traditioneel wit, gebroken wit en groene colorway. De witte leren upper heeft gouden ‘Homer Simpson’-tekst aan de zijkant en een portret van Homer op de tong.
Op de inlegzool komt ook “The Simpsons” branding terug, maar het tofste en leukste van deze sneaker is toch echt terug te vinden op de hiel.
Op de hiel hebben ze de iconische meme verwerkt waarbij Homer langzaam achteruit lijkt te gaan verdwijnen in de pluizige struik.
Zie hieronder de eerste afbeeldingen van deze sneaker, helaas zijn ze niet in een al te beste kwaliteit maar denk dat het beeld duidelijk genoeg is.

Update 01-11-2022
Op moment van schrijven is er nog weinig informatie bekend over deze sneaker qua release datum en de prijs. Hou onze pagina en socials in de gaten voor de laatste update zodra er iets bekend is zullen wij dit uiteraard delen met jullie.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Homer'

??

2022

€130

??

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *