Concepts x Nike SB Dunk Low - 'Orange Lobster' (FD8776-800)

Concepts x Nike SB Dunk Low – ‘Orange Lobster’ (FD8776-800)

Het gerucht ging al een tijdje dat de Concepts x Nike SB Dunk Low – ‘Orange Lobster’ zou gaan droppen. Na enkele on-feet foto’s is er dan eindelijk de bevestiging met de officiële foto’s van Nike. In dit artikel hebben we natuurlijk alle foto’s op een rij gezet en verzamelen we alle release informatie die wij kunnen vinden.

Denk je aan Concepts dan denk je aan voedsel. Althans, dat is vaak het thema die zij gebruiken voor hun sneaker designs en colorways. Dit jaar komen ze met een oude bekende in een nieuw jasje, de Nike SB Dunk Low Lobster keert namelijk terug. Dit keer is de kleur oranje aan de beurt. De sneaker ziet er uit zoals je dat van een Lobster colorway mag verwachten.

Dit is overigens niet de eerste Concepts collab met Nike dit jaar. Zo hebben ze ook een gaaf pack uitgebracht op de Air Max 1. Ter ere van het vijfendertigjarig bestaan van de AM1 kwamen ze met de ‘Heavy‘, ‘Mellow‘ en de ‘Far Out‘.

Artikel: Concepts x Nike Air Max 1 SP – ‘Far Out’ (DN1803-500)
Artikel: Concepts x Nike Air Max 1 – ‘Heavy’ (DN1803-900)
Artikel: Concepts x Nike Air Max 1 – ‘Mellow’ (DN1803-300)

Concepts x Nike SB Dunk Low – ‘Orange Lobster’

Update 28-11-2022
Vandaag is de Orange Lobster ingeladen in de SNKRS App. Deze gaat op 5 december uitkomen in Europa.

Update 27-11-2022
Concepts is zelf met een update gekomen. Op 2 december zal deze sneaker te koop zijn op hun eigen website. Het lijkt er op dat deze sneaker in Europa niet via de SNKRS App zal releasen. Er komt een SNKRS Pass voor Amerika.

Update 04-11-2022

De officiële foto's van de Concepts x Nike SB Dunk Low - 'Orange Lobster' zijn er. Een release kan niet lang meer op zich laten wachten. De eerste signalen geven 3 december aan, maar dit is nog niet 100% zeker. Wanneer we meer weten, zullen we onderstaand overzicht aanpassen.

Bij Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen. Echter mag je dan wel iets meer betalen ivm de populariteit van deze sneaker.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Orange Lobster'

Orange Frost/Electro Orange-White

05 december 2022 📆

€120

FD8776-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *