LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 (FB8914-100)

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 (FB8914-100)

In het jubileumjaar van de Air Max 1, komt Nike met een samenwerking met LeBron James en Liverpool. Dankzij deze samenwerking zal binnenkort de LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 droppen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en alle release informatie verzameld.

De grote NBA ster LeBron James heeft al enige tijd een aandeel in de Engelse voetbalclub Liverpool. Dit zorgde in september al voor een release van een basketbalschoen, maar nu kunnen we ook een Air Max 1 verwachten. Het is niet de enige AM1 die nog in 2022 uit gaat komen. Zo kijken we ook uit naar de ‘Ironstone‘, ‘Ale Brown‘ en bijvoorbeeld de ‘Burgundy Crush‘.

Artikel: Nike Air Max 1 ’87 – ‘Ale Brown’ (DV3888-200)
Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Burgundy Crush’ (DV3888-600)
Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Ironstone’ (DZ4494-100)

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

De sneaker is opgebouwd vanaf een tweekleurige outsole. Een licht- en donkergroene kleur wisselen elkaar af. Deze donkergroene kleur, komt vervolgens terug op de hak, quarterpanel en eyestays van de sneaker. Het lichtgroene is terug te zien op de vetergaatjes en het Nikelogo op de tong.
De midsole is net als de toebox en collar groen van kleur en de binnenkant van de sneaker is rood. Op de hak van de sneaker is het logo van Fenway Sports Group en de afkorting van You Never Walk Alone (YNWA) te zien.

Update 21-11-2022
Binnenkort zal de LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 uitkomen. Echter is op het moment van schrijven nog geen releasedatum. De kans is groot dat dit in 2022 gaat gebeuren, dus dat het in december gaat zijn. Wanneer wij meer weten, zullen we onderstaand overzicht aanpassen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

LeBron x Liverpool

???

2022 📆 [ verwacht ]

€160

FB8914-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *