Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig wordt de naam ‘Neutral Grey’ genoemd, maar het zal ons niets verbazen als deze sneaker een andere naam gaat krijgen. In dit artikel bekijken we de sneaker van dichtbij en verzamelen we alle release informatie die we kunnen vinden.

Deze Nike Air Max 1 valt direct op door de bijzondere outsole. Het gebeurd niet heel vaak dat Nike kiest voor vier verschillende kleuren op de outsole. Het voorste deel is groen wat overgaat in roze. Daarna komt geel en de outsole eindigt in een grijs/witte kleur. Kleur is sowieso een terugkerend thema op deze sneaker, want op de insole zijn gekleurde stippen te vinden, die ook achter op de hak van de sneaker staan. Deze stippen doen mij heel erg denken aan het kunstwerk ‘Dots’ van Damien Hirst. Een ander opvallend detail zijn de pom poms die aan de veters vast zitten. Twee witte pluche ballen, die de sneaker ‘opsieren’. Hopelijk komt deze sneaker met extra veters, zodat je de optie tot wisselen hebt.
De upper is volledig van leer en wordt afgewisseld van suède naar glad leer. De upper is zeer clean met de kleuren wit en grijs.
Opvallend is het feit dat er aan de binnenzijde van de tongtags Chinese tekens te zien zijn. Dit kan er op duiden dat het een Chinees thema krijgt of dat het een Asia only release zal zijn.

Wanneer er meer informatie is, zullen we dit artikel voorzien van een update.

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Update 30-11-2022
Vandaag zijn de foto's van deze Nike Air Max uitgelekt. Er is nog geen naam of release-datum naar buiten gekomen. Wanneer er meer duidelijk is, zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

???

???

2023 📆 [ verwacht ]

€160 [ waarschijnlijk ]

???

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Pink Foam' (DV3054-600)

Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ (DV3054-600)

Begin februari zal de Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ uitkomen. Een roze colorway met …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *