Nike Air Max 1 - 'Safari 2023'

Sneaker Preview: Nike Air Max 1 – ‘Safari 2023’

Het jubileumjaar van de Air Max 1 is nog niet voorbij, maar ook voor het komende kalenderjaar gaat Nike nieuwe colorways droppen. Zo zijn de eerste beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 – ‘Safari 2023’. Een sneaker met lichte crèmekleuren met een safari-thema. In dit artikel hebben we de foto’s en verzamelen we alle release informatie die we kunnen vinden.

Een sneaker met safariprint is vaak een succes, maar de ‘hype’ wordt pas echt compleet als deze print op een Nike Air Max 1 staat. Zoals we het nu kunnen zien is deze sneaker opgebouwd vanaf een twee-kleurige outsole. De kleur zwart komt terug bij de veteroogjes, Nike logo en de insole van de sneaker, terwijl de crème/sail kleur terugkomt bij de veters, Swoosh en print op de quarter panel. De midsole is spierwit en steekt af tegen het zachte van de upper. De mudguard is bruinig met een lichte safari print. Op de quarterpanel zit een soort tijgerprint, maar dit past perfect bij de sneaker. Dit komt, omdat ze geen andere kleuren hebben gebruikt.

De naam ‘Safari 2023’ zal niet de naam van de sneaker zijn. Op het moment van schrijven is er echter nog geen officiële naam.

Nike Air Max 1 – ‘Safari 2023’

Update 30-12-2022
De officiële foto's van deze Safari colorway zijn er. Een release zal er dus met zekerheid komen. Het is nu nog wachten op de releasedatum. Maar begin 2023 zal het waarschijnlijk worden.

Update 19-12-2022

In 2023 gaat dit gebeuren en de geruchten gaan dat dit een drop kan zijn rondom Air Max Day '23. Dit zal dus rond eind maart zijn. Een officiële bevestiging hiervoor hebben we nog niet. Een officiële naam is er ook nog niet. Mocht er nieuws zijn, dan lees je het hier op Sneaker Forum.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Coconut Milk' (Safari)

Coconut Milk / Alabaster-Saturn Gold-White

04 maart 2023 📆 [ verwacht ]

€170

FD9856-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Pink Foam' (DV3054-600)

Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ (DV3054-600)

Begin februari zal de Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ uitkomen. Een roze colorway met …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *