adidas Munchen (GY7399)

adidas Munchen (GY7399)

Na de release van verschillende door de hoofdstad geïnspireerde sneakers, neemt adidas ons deze keer mee naar het grootste gebied van Duitsland voor de nieuwste lancering van de City Series. En als Bayern Munchen fan kan ik het natuurlijk niet laten om hier een klein artikel over te schrijven.

Deze keer kijken ze binnen adidas naar Beieren om zijn lang verloren gewaande MÜNCHEN-sneaker nieuw leven in te blazen, die in de jaren ’70 debuteerde als een multifunctioneel trainingssilhouet. Het archiefmodel keert nu terug, ontwikkeld in een samenwerking met de Japanse retailer BILLY’s.

Schrijver Shout-Out
Over de schrijver:
Dit Sneaker Artikel is geschreven door @derks_87. Hij is lid van Sneaker-Forum en schrijft regelmatig over upcoming sneakers. Door jezelf aan te melden kan ook jij artikels gaan schrijven.

Hij is ook te volgen op Instagram:

Klik hier om Janny Derks (@derks_87) te volgen op Instagram

Deze sneaker heeft een tweekleurig ontwerp in licht bruine en grijze tinten. Het bovenwerk is voornamelijk in robuust suède gestoken, terwijl het adidas logo’s, de tong en hiellipjes met licht bruin leer zijn afgewerkt.
De MÜNCHEN-letters zijn in goud op de gebruikelijk plek naast de 3 strepen terug te vinden.

Bekijk de adidas MÜNCHEN van dichtbij via de onderstaande foto’s. De sneaker zal in de komende weken via geselecteerde wereldwijde retailers uitkomen na verwachting voor €110.

Update 26-01-2023
In Januari 2023 is deze adidas 'Munchen' uitgekomen. Via onderstaande links is deze sneaker nog te koop. Wees er snel bij, want op = op!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Saturn Gold

Saturn Gold/Tea Tree Mist-Tent

januari 2023

€160

GY7399

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *