Adidas NMD S1 MAHBS (HP2641)

Adidas NMD S1 MAHBS (HP2641)

Pharrell bracht het grootste deel van 2022 door met het opnieuw connecten met de natuur, een ervaring die zo zijn samenwerking met de Three Stripes inspireerde. Na het uitbrengen van verschillende kleurstellingen van zijn eerste outdoor-geïnspireerde schoen, de NMD S1 RYAT, is de NMD S1 MAHBS van Pharrell en adidas het nieuwste voorbeeld van die vooruitstrevende kijk op de immer populaire adidas-sneaker.

Schrijver Shout-Out
Over de schrijver:
Dit Sneaker Artikel is geschreven door @derks_87. Hij is lid van Sneaker-Forum en schrijft regelmatig over upcoming sneakers. Door jezelf aan te melden kan ook jij artikels gaan schrijven.

Hij is ook te volgen op Instagram:

Klik hier om Janny Derks (@derks_87) te volgen op Instagram

In vergelijking met de Humanrace adidas Hu NMD-schoenen die zelfs een jaar geleden zijn uitgebracht, zijn ​​de RYAT en MAHBS volkomen onderscheidende sneakers die niet zijn gebaseerd op de sportkleding van nu, maar op de sneakers van morgen.
Het maakt allemaal deel uit van de dappere nieuwe toekomst van de adidas NMD, waarin milieubewustheid een groot onderdeel vormt.
Natuurlijke materialen zijn key en omhullen de visueel gestroomlijnde constructie van het gebroken witte bovenwerk. De touwveters kleuren in een lichtere, grijzere afwerking, die een aanvulling vormt op deze sneaker.
Het diepe blauw accentueert zowel het gezeefdrukte “Humanrace” -logo aan de zijkant als de gespoten hiel.

Adidas NMD S1 MAHBS

Update 25-01-2023
De Adidas NMD S1 MAHBS zal op 27 januari uitkomen in de Confirmed App. Dit is de officiële adidas release applicatie. Via onderstaande link ga je direct naar de betreffende sneaker.

Wist je dat deze sneaker ook al via Stockx te koop is.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

MAHBS

Oatmeal / Blue / Corn

27 januari 2023

€230

HP2641

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *