adidas x Offspring – Orketro

adidas x Offspring – Orketro

De Britse retailer Offspring heeft zijn allereerste samenwerking van 2023 met adidas Consortium aangekondigd, met een door Londen geïnspireerde kijk op het Orketro model. Het Consortium team zoekt merken en retailers voor een collaboration die een verschil maken in hun lokale gemeenschappen.

Offspring is bij het samenstellen van deze chunky Orketro geïnspireerd door bij het vallen van de nacht naar de stad London te kijken, dat voornamelijk gedomineerd word door historische gebouwen en moderne wolkenkrabbers.

De sneaker is gestoken in verschillende grijstinten, waarbij het bovenwerk voornamelijk uit mesh en suède accenten bestaat en de Three Stripes-branding op de toe box in leer is gestoken. Om een groot contract te creëren is er xeno-materiaal toegevoegd aan de veteroogjes en stukken van de tong zijn in een 3M afwerking gestoken.
Enkele toffe details die zijn toegevoegd aan deze sneakers is het hologram op de hiel die schakelt tussen adiPRENE en Offspring en de mintgroene lacelock met het adidas Consortium logo. De stiksel lijn die over de zijkant van de sneaker loopt is een eerbetoon aan de Londonse rivier de Theems die dwars door het centrum van London loopt. Als een kleine verborgen verrassing zit het adidas Trefoil logo onder de tong verborgen.

Het Offspring x adidas Consortium Orketro “London Nights” komt op 28 januari uit in de winkel en de webshop van Offspring.
Op 30 Januari zal deze nog release via de Confirmed app.
Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze toffe collaboration!

Schrijver Shout-Out
Over de schrijver:
Dit Sneaker Artikel is geschreven door @derks_87. Hij is lid van Sneaker-Forum en schrijft regelmatig over upcoming sneakers. Door jezelf aan te melden kan ook jij artikels gaan schrijven.

Hij is ook te volgen op Instagram:

Klik hier om Janny Derks (@derks_87) te volgen op Instagram

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *