Air Jordan 1 Mid - 'Obsidian' (554724-174)

Air Jordan 1 Mid – ‘Obsidian’ (554724-174)

De kleur ‘Obsidian’ is voor veel sneakerheads een bijzondere kleur. Nu zal eind januari de Air Jordan 1 Mid – ‘Obsidian Gold’ droppen. Wij weten zeker dat deze sneaker geliefd gaat zijn en dat menig liefhebber hier op gaat lopen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en vind je alle release informatie.

Deze AJ1 is een ‘Mid’ model. Dit betekend dat deze qua hoogte tussen de ‘Low’ en de ‘High’ inzit. De hoge variant is nog steeds het meest populair, maar de Mids lijken goed bij te kunnen blijven. Deze Air Jordan 1 Mid – ‘Obsidian Gold’ bestaat uit drie verschillende kleuren. De donkerblauwe (Obsidian) kleur vinden we terug onder de outsole, op de Swoosh en overlay panels. De midsole en basis van de upper is wit. Tot slot zitten de gouden details op het Jumpman logo op de tong en insole.

Naast deze Obsidian colorway dropt er ook een ‘Lucky Green’. Wij schreven hier al eerder een artikel die via onderstaande link te bezoeken is.

Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Lucky Green’ (DQ8426-301)

Air Jordan 1 Mid – ‘Obsidian Gold’

Update 21-01-2022
De Air Jordan 1 Mid - 'Obsidian Gold' is ingeladen in de app van Nike en ook via de website zal deze sneaker te koop zijn. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker. Hier kan je een reminder aanzetten, zodat je de release op 30 januari niet gaat missen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Obisidan Gold'

White/Obsidian/Metallic Gold

30 januari 2023 📆

€130

554724-174

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *